LANDUL ROMANIKA A GAULEITERULUI NAZI,KLAUS JOHANNIS INTRECE SI BELARUSUL :”DICTATURA REPUBLICII PROCURORILOR ROMANIA ABUZ DUPA ABUZ:PRIMARUL CRAIOVEI LIA OLGUTA VASILESCU AREST LA DOMICILIU!

31 mart.

Tribunalului București a decicis ca primarul Lia Olguța Vasilescu să fie arestată la domiciliu. Olguța Vasilescu a fost reținută miercuri de procurorii DNA.

Eaeste acuzată de luare de mită (4 infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infracțiuni) și spălare de bani.

Potrivit procurorilor, în cursul anului 2012, cu prilejul campaniei electorale pentru alegerea primarului municipiului Craiova, mai mulți oameni de afaceri au fost determinați de candidatul Lia Olguța Vasilescu, personal sau prin intermediul unor persoane din echipa de campanie, să efectueze diverse sponsorizări. Procurorii DNA susţin în referatul cu propunerea de arestare preventivă că în anul 2012 a fost organizat un concert susţinut de Goran Bregovic plătit din banii unei fime interesate să obţină contracte cu Primăria Craiova.

Anchetatorii susţin că reprezentanţii mai multor firme i-ar fi acordat sprijin financiar deoarece au avut în vedere influenţa pe care o putea exercita la nivel central şi local, în raport cu diverse contracte cu primăria.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.