CHIAR DACA A PRIMIT AVIZ NEGATIV LA LIMITA DIN PARTEA COMISIILOR DE CULTURA CARE ESTE CONSULTATIV,MONICA GHIURCO POATE FI NUMITA DE PLENUL REUNIT AL PARLAMENTULUI CA DIRECTOR GENERAL AL TVR!

11 apr.

Monica Ghiurco a primit aviz negativ luni pentru șefia TVR luni de la Comisiile reunite de cultură reunite din Parlament.

Au fost 18 voturi „pentru” și 19 „împotrivă”.

Avizul comisiilor este consultativ.

Liderul PSD Liviu Dragnea anunțase că parlamentarii săi „serioase” rezerve împotriva Monicăi Ghiurco și ar putea să voteze împotrivă, în condițiile în care aceasta s-ar afla în proces cu televiziunea publică.

„Nu știm ce se va întâmpla în comisie. Am înțeles de la unii colegi că există rezerve serioase în ceea ce privește votul pentru doamna Ghiurco, pentru că am înțeles că este în proces chiar cu TVR-ul și toți colegii au spus că nu prea au cum să o voteze, pentru că e la nelalocul ei această situație. (…) Au deja serioase semne de întrebare. Și senatorii și deputații au serioase rezerve în privința asta și este foarte posibil să voteze împotrivă”, a spus Dragnea, la finalul Biroului Permanent Național al PSD.

Plenul Parlamentului se reunește luni după-amiază pentru a se pronunța asupra propunerii Consiliului de Administrație al Societății Române de Televiziune pentru funcția de președinte-director general al televiziunii publice — Monica Ghiurco.

Irina Radu a transmis luni conducerii Parlamentului o scrisoare în care informează că noul Consiliu de Administrație al SRTv a decis să o mandateze să reprezinte interesele televiziunii publice în relația cu terți și cu salariații, până când va fi ales un președinte-director general.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.