IN GOANA DUPA RATING,MIHAI GADEA S-O FACUT DE RAS PRIN INVITAREA „PRAFUITULUI MARIAN MUNTEANU,LA SINTEZA ZILEI,CARE A INCEPUT SA SE BALBAIE CAND I S-O PUS O INTREBARE SIMPLA CARE L-O INCUIAT:”CIND SI CINE I-O PROPUS SA CANDIDEZE!”

14 apr.

Marian Munteanu

Marian Munteanu a început să se bâlbâie când i s-a adresat o întrebare, miercuri seară, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3. 

Candidatul PNL a fost întrebat cine și când l-a sunat pentru a fi candidatul PNL. Marian Munteanu a răspuns că a fost sunat de Teodor Atanasiu cu o săptămâna înainte pentru a vorbi despre susținerea proiectelor sale de către Ludovic Orban. Apoi a fost sunat după inculparea lui Ludovic Orban, pentru a fi chemat la partid, unde a crezut că a fost chemat să vorbească despre proiectele sale cu noul candidat, dar i s-a propus să fie chiar el candidat, a cerut o oră de gândire, în care a vorbit cu ai săi colegi și a decis să răspundă pozitiv.

Inițial, Marian Munteanu nu a știut să răspundă când a fost sunat a doua oară. Prima oară a susținut că a fost sunat la două zile după ce a fost inculpat Ludovic Orban. DNA l-a invitat luni pe Ludovic Orban la sediu. Două zile s-au făcut astăzi, miercuri, iar el a fost desemnat candidat ieri. Sub presiunea întrebării, Marian Munteanu a început să se bâlbâie.

Candidatul PNL a spus: „eu mă gândeam să vorbesc să susțin un alt candidat, am rămas și surprins. Discuția inițială a fost cu dl Atanasiu, în care nu s-a abordat direct problema mea”. Întrebat despre a doua întâlnire, a răspuns: „Oamenii erau în criză de timp că începe campania. Bănuiesc ca a sunat multă lume în ziua aia. Au fost vreo două zile între ele (n.r. între inculparea lui Orban și ziua în care a fost sunat)”. Marian Munteanu a continuat: „Atanasiu m-a sunat a doua zi, ori luni, ori marți. În ce zi suntem azi?”.

Mihai Gâdea l-a salvat pe Marian Munteanu, spunându-i că, potrivit informațiilor sale, marți a fost chemat la partid și tot marți i-a fost făcută și propunerea de candidatură.

Candidatul PDL/PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a vorbit, la Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei”, despre cazul familiei Barnevernet. 

Marian Munteanu a spus, cu lacrimi în voce: „Nu e durere mai mare decât aceea să nu ai copii. Cea mai mare durere e să nu ai copii. Tot ce face oamenii, fac pentru copii, nu luăm nimic cu noi, toate zbaterea oamenilor e pentru copii”.

După ce Mihai Gâdea i-a spus că va organiza un protest în Capitală în weekend pentru familia Bodnariu, Marian Munteanu i-a spus: „Când eram tânăr adunam 100.000 de oameni în Piață, acum aș aduna 500.000 de oameni pentru acești copii. E o barbarie să iei un copil mic din sânul mamei. Nici nu am vrut să aud. Când am auzit și că fetița învățase un cântec despre credință, iertați-mă, dar e un satanism să nu te bucuri că a învățat copilul un cântec. Până unde se poate ajunge?”.

Candidatul M10 la Primăria Capitalei scrie pe Facebook despre o coincidență ciudată în chemarea lui Orban la DNA și desemnarea lui Munteanu pentru București.

„Întâmplător, Marian Munteanu își deschide pagina facebook de „public figure” pe 7 aprilie. Nu acum un an, sau doi, sau cinci, nu după ce l-a desemnat PNL, ci cu 4 zile înainte de a fi desemnat de PNL. Ca o coincidență, Ludovic Orban este chemat la DNA și inculpat în 11 aprilie. A doua zi, pe 12 aprilie PNL îl desemnează pe Munteanu candidat.

La fix și-a făcut Munteanu pagina de facebook, a fost o coincidență fericită”, a scris Ciprian Ciucu pe rețeaua de socializare!

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: