BUCURIA PENALULUI CRISTIAN BUCHON,SCUZE BUSOI,CU OCAZIA VENIRII SAMBATA LA SINAIA A PRESEDINTELUI FRONTULUI NATIONAL DIN FRANTA,MARINE LE PEN ,LA SINAIA,UNDE A FOST UCIS IN 1933 DE LEGIONARI PREMIERUL SI PRESEDINTELE PNL I.G.DUCA!”!

16 apr.

Presedintele Frontului National din Franta, Marine Le Pen, este asteptata, sambata, la Sinaia, unde va fi key speaker-ul Conferintei Internationale „Europa noastra – Europa Natiunilor”, potrivit hotnews.ro.

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi considera ca autoritatile ar trebui sa reactioneze fata de prezenta in Romania a liderului Frontului National, si sa monitorizeze adunarea „radicalilor” care va avea loc la Sinaia.

Ministerul de Externe si autoritatile sa dea semnal ca nu primesc bine in Romania mesajul extremist al lui Marine Le Pen si pe toti extremistii europeni care ii numeau pe romani tigani. Prezenta lui Marine Le Pen in Romania va cultiva neincrederea romanilor in Uniunea Europeana si va sustine, tacit sau mai pe fata, interesul rusesc de a dezbina si a stapani Europa. Ma astept ca autoritatile abilitate ale statului sa monitorizeze cu atentie adunarea radicalilor care sapa constant la temelia increderii in Uniune, contribuind la situatii de tip Brexit, pe care le vom deconta cu totii, noi, europenii, daca se ajunge la implozia Europei. Romanii sunt toleranti si politicosi, dar atitudinea politica cea mai adecvata a autoritatilor din Romania ar fi sa exprime clar ca Marine Le Pen, un politician extremist si care s-a opus vehement aderarii Romaniei in spatiul Schengen, nu este binevenita in Romania”, precizeaza Cristian Busoi intr-un comunicat de presă.

Busoi mai precizeaza ca reuniunea de la Sinaia, care va avea loc sambata, este o „stransura de radicali si extremisti care vor sa-si mascheze pornirile autoritariste si extremiste sub aparenta unei moderatii ipocrite”.

Marine Le Pen este fiica lui Jean-Marie Le Pen, liderul istoric al Frontului National timp de 40 de ani.

Numele sefei extremistilor francezi a aparut in ancheta „Panama Papers”, dupa ce „Le Monde” a scris ca apropiatii presedintelui partidului Frontul National din Franta, Marine Le Pen, au infiintat un sistem offshore „sofisticat” intre Hong Kong, Singapore, Insulele Virgine Britanice si Panama, avand la baza documente apartinand firmei de avocatura din Panama.

Conferinta Internationala „Europa noastra – Europa Natiunilor” este organizata de Miscarea pentru Europa Natiunilor si a Libertatilor si are loc de la ora 15.00, la Casinoul din Sinaia.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: