FASCISTUL COMUNIST DE DREAPTA ,MARIAN MUNTEANU ATAC DUR LA ADRESA „SOCIETATII CIVILE!”

16 apr.

Marian Munteanu

Marian Munteanu, candidatul PDL/PNL la Primăria Capitalei, a declarat la Digi24 că ONG-urile care l-au acuzat de extremism nu reprezintă întreaga societate civilă.

„Să clarificăm lucurile. Societatea civilă din România e alcătuită din zeci și zeci de mii de oameni. Imensa majoritate a acestor oameni care se implică, cu posibilitățile lor, de multe ori reduse material, în obiective bune pentru societate – amintiți-vă de Coaliția pentru Familie, au strâns patru milioane de semnături, coaliția care a sprijinit ora de religie în școală, miile de mici asociații, cu pădurile, cu apărarea mediului – toate sunt societatea civilă.

Nu 7-8 organizații, altfel respectabile, dar care beneficiază de dotări, de finanțări care pot fi foarte vocali”, a spus Marian Munteanu.

Munteanu a mai spus că nu este prima dată când este acuzat de extremism.

„Mi s-au tot spus aceste lucruri. Ei reiau acuzații mai vechi. În 1993, Ion Iliescu – probabil ar trebui să-l puna ca mentor – în calitate de președinte al României a cerut oficial și m-a pus sub învinuire oficial, împreună cu preşedintele Parlamentului, dl Gherman, și au cerut procuraturii să mă ancheteze. S-au chinuit, săracii, nu știu câte luni de zile, și s-a dat un comunicat, cu litere micuțe, că nu există nicio faptă care să poată fi imputată”, a mai spus candidatul PDL/PNL la Primăria Capitalei.

„Faptul că în tinerețea mea am întâlnit oameni din generații vârstnice, mulți deținuți politici, nu înseamnă că personal am preluat convingerile unora dintre ei, dar am avut mereu respect față de suferință și am explicat tinerilor că n-avem nevoie în societatea românească de nimic care să aducă ură, violență, xenofobie, antisemitism. Acestea trebuie să rămână în afara societății noastre”, a adăugat el.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: