MARIUS OPREA ,S-A INSCRIS IN ALDE BRASOV!

16 apr.

Istoricul Marius Oprea s-a înscris în ALDE, organizația județeană Brașov, anunțul fiind făcut în cadrul unei conferințe de presă.
Concomitent cu acest act, Marius Oprea și-a dat demisia din PNL.”De fapt, astăzi mi-am dat și formal demisia din PNL, fiindcă public mi-am anunțat demisia cu mai mult timp în urmă. Partidul Național Liberal nu mai reprezintă în momentul de față liberalismul în România. Cred că singura structură politică cu adevărat situată pe acest eșichier de dreaptă autentică liberală în România este ALDE, iar eu structural fiind un liberal, am luat decizia de a formaliza crezul meu politic”, a spus Oprea într-o conferință de presă.
Alături de Oprea, în ALDE s-au înscris și liderii Asociației  „15 Noiembrie” Marius Boieriu și Dănuț Iacob, doi dintre liderii revoltei de la Brașov din 1987.
Marius Oprea este doctor în istorie și scriitor, teza sa de doctorat având tema „Rolul și evoluția Securității” (1948-1964). A intrat în conștiința publicului prin tenacitatea cu care a căutat să inventarieze mormintele și rămășițele opozanților regimului comunist care au fost uciși de forțele de represiune de dinainte de 1989.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: