BASISTUL-JOHANNIST,PENALUL RARES BOGDAN DE LA REALITATEA TV IN GRATIILE LUI KLAUS JOHANNIS!

19 apr.

Jurnalistul Realitatea TV Rareş Bogdan a susținut marţi, la şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului, că preşedintele Klaus Iohannis i-a propus, la jumătatea lunii martie, să fie reprezentantul Preşedinţiei în Consiliul de Administraţie al televiziunii publice, transmite Agerpres.

Rareş Bogdan a fost prezent în şedinţa CNA de marţi pentru a discuta despre emisiunea pe care o moderează, „Jocuri de putere”, din 17 martie. În acea emisiune, el a vorbit despre cazul Oanei Stănciulescu – propusă în CA al TVR. Mai mulţi intelectuali au semnat o scrisoare împotriva numirii lui Stănciulescu, pe motiv că aceasta, în cariera sa, ar fi fost foarte activă în „cultivarea memoriei unor personalităţi şi valori de extremă dreaptă din istoria culturii româneşti”.

Bogdan a spus că primul telefon din partea Preşedinţiei ar fi venit în pauza emisiunii sale de pe 17 martie.

„Vineri dimineaţa, (…) în pauza emisiunii, am fost sunat de către un domn să mi se spună că preşedintele României vrea să vorbească cu mine, dânsul fiind la Bruxelles, să îmi facă o propunere. Am acceptat să vorbesc cu dânsul. (…) Am sunat, am vorbit cu consilierul domniei sale şi domnul preşedinte mi-a spus: ‘Aş vrea să mergi la TVR din partea mea, din partea Preşedinţiei României ca reprezentant în Consiliul de Administraţie şi, ulterior, propunere de preşedinte – director general’ „, a susţinut Rareş Bogdan.

Acesta a afirmat că, în cazul în care refuza, o a doua numire ar fi fost jurnalistul Cătălin Tolontan. „Erau două propuneri: eu şi urma ca, dacă eu nu accept, să îi propună domnului Tolontan. Aşa s-a şi întâmplat”, a adăugat jurnalistul.

Rareş Bogdan a mai spus că a refuzat, pentru că nu a dorit să pună Preşedinţia într-o lumină similară cu cea în care s-a aflat PNL cu propunerea Oanei Stănciulescu.

„L-am sunat înapoi pe domnul preşedinte, i-am spus: ‘domnule preşedinte, vă mulţumesc, nu cred că este oportun’. (…) 70% din refuzul meu, dacă nu 90%, a fost că eram absolut convins că îl pun pe preşedintele României să fie în aceeaşi situaţie cu PNL. În cazul în care nu exista scrisoarea celor 40 şi reacţia mea, da, vă spun că aş fi spus ‘Da’, cu riscul să nu mai apar pe sticlă, dar din dorinţa de a face ceva la televiziunea publică”, a arătat Rareş Bogdan.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: