FAMILIA KLAUS SI CARMEN JOHANNIS AU ANUNTAT CA VOR PLATI CHIRIA PERCEPUTA IN VALOARE DE 25.000 DE EUROI DE PE URMA IMOBILULUI PIERDUT IN INSTANTA!

19 apr.

Președintele Klaus Iohannis „va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curții de Apel Brașov” în cazul imobilului din Sibiu pierdut în instanță, anunță Administrația Prezidențială.

„Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărții Funciare nr. 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curții de Apel Brașov. În contextul juridic creat, domnul Klaus Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiției și, fără nicio îndoială, va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curții de Apel Brașov”, a transmis, marți, Administrația Prezidențială. Adică, mai la obiect, președintele va returna banii pe care i-a obținut din chirie după decizia definitivă a instanței.

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu mai sunt începând de luni proprietarii casei din centrul Sibiului pierdută în toamna anului trecut în instanță.

Cei doi au fost radiați din Cartea Funciară, dar mai au la dispoziție două căi de contestație, potrivit directorului Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu, Nicolae Fesan.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: