HAOS IN NOUL PDL ,SCUZE NOUL PDL/PNL:CANDIDATUL PDL/PNL LA SECTORUL 5,OVIDIU RAETCHI,DEPUTAT DE DIASPORA ISRAEL SE DELIMITEAZA CA SI ALTI CANDIDATI AI NOULUI PDL DE CANDIDATURA LA PRIMARIA CAPITALEI A LUI MARIAN MUNTEANU!

19 apr.

În PDL/PNL este un haos total și bomba anunțată de STIRIPESURSE.RO a explodat în interiorul partidului. Candidatul PDL/ PNL la Sectorul 5, Ovidiu Raețchi se delimitează foarte clar de candidatul PDL/PNL la primăria Capitalei, Marian Munteanu.

UPDATE: Contactat de STIRIPESURSE.RO, candidatul PDL/PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a evitat să dea o reacție la cald, însă a precizat că va verifica informațiile și apoi va reveni cu un punct de vedere.

Așa cum STIRIPESURSE.RO v-a anunțat, mai mulți candidați ai PDL/PNL la Sectoare își doresc delimitarea de Marian Munteanu. SURSE: Bombă cu ceas în interiorul PDL/PNL

„Sunt lucruri care mă aproprie, sunt lucruri care mă despart și de aceea cred că este mai bine să avem campanii diferite și nu cred că este bine să lucrăm în solidar, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni cu domnul Orban și a trebuit ca în două ore să refacem afișe, grafică, totul”, a declarat Ovidiu Raetchi pentru STIRIPESURSE.RO.

Ovidiu Raețchi a explicat că nu ar fi bine ca PDL/PNL să meargă în echipă la alegerile locale din Capitală, pentru că orice problemă a unui candidat se răsfrânge automat asupra tuturor.

Citește și: Klaus Iohannis se dezice de orice implicare în nominalizarea lui Marian Munteanu

De asemenea, Raețchi a amintit că este deputat de diaspora și reprezintă exact românii din Orientul Mijlociu, adică și pe cei din Israel. Institutul Elie Wiesel l-a acuzat pe Munteanu de antisemitism.

”Eu sunt parlamentar de Orientul Mijlociu și reprezint 40-50.000 de oameni. Este de datoria mea să îi reprezint pe acești oameni și cred că este mai bine ca fiecare să își urmeze propria campanie”, a mai precizat Raețchi.

Candidatul PDL/PNL la Sectorul 5 a explicat că nu va participa la evenimentul de depunere a semnăturilor în echipa Marian Munteanu+ candidații la sectoare, chiar dacă partidul o va cere.

”Dacă mi-am asumat această opțiune, mă duc până la capăt. Într-o parte se depun candidaturile pentru sector, în alta cele pentru Capitală. Cred că pot fi evenimente diferite”, a mai spus candidatul PDL/PNL la Sectorul 5.

Cu puțin timp înainte ca Ovidiu Raețchi să se dezică de Marian Munteanu, Blaga și Gorghiu au transmis o scrisoare deschisă membrilor și simpatizanților PNL prin care îl apără pe Munteanu.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: