CIPRIAN CIUCU DE LA PARTIDUL M10 AL MONICAI GHERGHESCU MACOVEI,POSIBIL CANDIDAT AL NOULUI PDL LA PRIMARIA CAPITALEI,IN LOCUL LUI MARIAN MUNTEANU!

20 apr.

Partidul Monicăi Macovei a anunţat că-i retrage sprijinul candidatului Ciprian Ciucu pentru Primăria Capitalei, pe care l-a susţinut până acum, pe motiv că acesta poartă negocieri cu liberalii „în vederea unei posibile intrări în PDL/PNL”.

„M10 Bucureşti a decis să retragă susținerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PDL/PNL în vederea unei posibile intrări în PDL/PNL, intenție pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o.

Fidel principiilor sale, M10 încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PDL/PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PDL/PNL. M10 ar fi putut înțelege ca dl. Ciucu să fie susținut și de alte formațiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membruPDL/ PNL”, se arată întrun comunicat transmis de partidul Monicăi Macovei.

Anunţul vine în contextul speculaţiilor că PDL/PNL l-ar putea retrage pe Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: