CRISTIAN POPESCU-PIEDONE,S-O INTORS LA DAN VOICULESCU SI PARTIDUL SAU PPU-SL!

20 apr.

Sursa foto Facebook

Popescu-Piedone a început să strângă semnături pentru alt dosar de candidatură. S-a înscris şi în partidul înfiinţat sub tutela lui Dan Voiculescu.

Aşa cum a anunţat încă din primul minut al zilei de miercuri, numitul Popescu Cristian-Piedone şi-a reluat de la zero procedurile de înregistrare a candidaturii la sectoeul 4. El a publicat pe pagina sa de facebook poze privind strângerea de semnături, unde apare el şi câteva persoane care poartă hanoracuri cu numele său. (Poate cei de la primăria sectorului 4 recunosc personajele din poză, pentru că nu este exclus să fie angajaţi ai instituţiei).

Conform Ziare.com. Piedone a acceptat oferta Partidului Puterii Umaniste de a candida. „Am ales să candidez din partea acestui partid, cel mai mic de pe piaţă, care mi-a făcut această ofertă generoasă, pentru că am nevoie şi de un braţ politic care să mă spijine”, a declarat Piedone. PPU este partidul înfiinţat de Maria Grapini sub tutela lui Dan Voiculescu, după ce PC a fuzional cu PLR. Suntem în faţa unei noi mostre de fariseis a lui Piedone. Reamintim, pe 13 aprilie, când şi-a anunţat pe facebook intenţia de a candida, Piedone scria: „Ma cunoaşteţi toţi. Nu am fost niciodată un om de partid şi nu am depins de partide”.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: