MERCENARUL DE LA REALITATEA TV,RARES BOGDAN O DEVENIT PROFET:”KLAUS JOHANNIS VA FI SUSPENDAT IN 2017!

20 apr.

Prezentatorul Realitatea TV Rares Bogdan, la sediul DNA pentru a lamuri declaratia lui Vanghelie

După ce l-a „profeţit” pe Cioloş în fruntea Guvernului cu două luni înainte de plecarea lui Ponta, realizatorul TV Rareş Bogdan, unul dintre susţinătorii lui Iohannis, prezice suspendarea preşedintelui în 2017. La „pachet” ar veni şi dispariţia treptată a PNL, pe modelul PNŢCD.

„Încet si sigur PNL se îndreaptă spre soarta PNT-cd. Si uite așa se face zob si ultimul partid istoric. Cineva vrea sa repete SCENARIUL din 1996-2000. Îmi este tot mai limpede. In prima faza vor face zob PNL-ul. In a doua vor lipi imaginea lui Emil Constantinescu tot mai agresiv de imaginea lui Klaus Johannis. După alegerile din Noiembrie si dezastrul liberal vor trece in maxim 6 luni la ….SUSPENDAREA Președintelui care pur si simplu refuza sa preia cu adevărat puterea. NU INTELEGE ca e tot mai izolat la Cotroceni. PSD condus de Zgonea sau Dancu il va propune pe Maior sau Dancu pentru Presedinte. Unul dintre ei va câștiga scaunul de la Cotroceni si astfel ROMANIA după mai bine de 12 ani va avea un președinte de stânga. Simplu si fara posibilitate de a bloca toate acestea. Pentru ca DEMOCRATIA a murit in ROMANIA. Este un simulacru si atat. Un fel de…. Aaaaa, sa nu uit, Ciolos va fi considerat la concurs cu Boc unul dintre cei mai slabi premieri ai ultimilor 26 de ani. Multe speranțe, putine, foarte putine realizări însă un guvern plin de aroganți si atitudini superioare si cam atat…… Apropo va reamintesc ca au trecut 6 luni deja. Se vede ceva? Poate doar eu nu vad. România va fi din ce in ce mai mult in genunchi. Capitalul autohton va fi zob iar toți cei care iubesc ROMANIA si respecta istoria vor fi considerați retrograzi, conservatori sau pășuniști si un real pericol pentru viitorul luminos al țărișoarei. Cei plecați „afara” nu doar ca nu se vor întoarce dar cred ca rândurile lor vor spori si mai mult….. Si uite așa vom spune ‘A fost odata ROMANIA!'”, „, scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

Vedeta Realitatea TV mai ţine să precizeze că „toate acestea sunt scoase din mintea mea rămasă sănătoasa, nu e cazul sa îmi șoptească nimeni nimic, doar trebuie sa privesc cu atenție si fara implicare ceea ce se întâmpla pe scena publica. E evident.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: