PRIM -VICEPRESEDINTELE NOULUI PDL,FOSTUL APERIST,TEO ATANASIU -BIJBOACA PE PICIOR DE PLECARE DIN PARTID IMPREUNA CU MARIAN MUNTEANU!

20 apr.

Prim-vicepreședintele PDL/PNL Teodor Atanasiu a declarat miercuri că în ultimele zece zile s-a desfășurat o campanie furibundă la adresa candidatului partidului la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, prin care i s-au adus acestuia acuzații contradictorii, exprimându-și speranța că CNSAS va clarifica nelămuririle existente, transmite Agerpres.

„De vreo zece zile e o campanie furibundă în România, în care aflu despre Marian Munteanu fie că e înalt, fie că e prea mic, fie că e ultraortodox, fie că a colaborat cu comuniștii, cu Securitatea lui Ceaușescu — lucruri care se bat cap în cap — fie că e legionar, fie că e comunist. Deci, de la o extremă la alta. Aștept și eu cu interes. Poate după 26 de ani de la Revoluție, CNSAS și cu celelalte instituții ale statului, plătite din bani publici, ne vor spune cândva adevărul, fiindcă este inadmisibil ca cetățenii să rămână în această incertitudine după atâta timp”, a afirmat Atanasiu, care l-a însoțit pe candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, la Biroul Electoral Municipal, pentru depunerea candidaturii.

El a reamintit că PNL și Marian Munteanu au făcut solicitare CNSAS în vederea clarificării acestei situații. ”E inadmisibil să trăim din bârfe și speculații”, a adăugat Atanasiu.

Atanasiu: Nu e cazul să discutăm despre un alt candidat

Acesta a menționat că, în acest moment, nu este cazul să se vorbească despre un alt candidat.

„Marian Munteanu a spus foarte clar: ‘Dacă există vreun document sau o instituție care să certifice că eu am vreun amestec în trecutul meu cu lucruri dubioase și rușinoase, îmi retrag imediat candidatura și dau în judecată pe cel care mă calomniază în acest fel’. Dacă își va retrage candidatura, normal că va trebui să schimbăm candidatul, dar la ora asta nu e cazul. Nu și-a retras candidatura și nu cred că este cazul să discutăm despre un alt candidat”, a mai precizat liberalul.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: