FOSTUL PREMIER SI LIDER PSD ,VICTOR PONTA AVERTISMENT „ACOPERITILOR” DIN PARTID!

23 apr.

Fostul premier Victor Ponta afirmă, după ce l-a îndemnat pe Liviu Dragnea să ferească partidul de toți „ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia, că s-a referit la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern.

Ponta a scris vineri pe Facebook că Dragnea nu ar trebui să demisioneze în urma sentinței de la Înalta Curte, sfătuindu-l pe actualul lider PSD să ferească partidul de „ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să preia puterea.

„Ca să răspund tuturor celor care mă întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți „ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”, a transmis Ponta pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Ulterior, Victor Ponta a revenit cu o precizare în care spune că nu s-a referit la Valeriu Zgonea, ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern.

„Pt că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de „ofițerii” care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a scris Ponta pe Facebook, fără a da nume.

Precizarea lui Ponta a venit după ce preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat vineri că, în cazul în care fostul premier s-a referit la el în mesajul privind pericolul ca PSD să intre pe mâna unor ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi, trebuie să facă public dacă are ceva cu el.

„Să spună public dacă are ceva cu mine personal”, a declarat Zgonea, întrebat dacă la el se referea Ponta când vorbea de ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi care vor să preia PSD.

Potrivit site-ului PSD, vicepreședinții partidului sunt Rovana Plumb (fost ministru), Victor Negrescu, Georgian Pop, Ionuț Vulpescu (fost ministru), Nicolae Bănicioiu (fost ministru), Mihai Tudose (fost ministru), Viorel Ștefan, Gheorghe Simon, Gabriel Vlase, Mihai Chirică, Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Ecaterina Andronescu (fost ministru), Doina Pană (fost ministru).

Afirmațiile lui Victor Ponta vin în contextul în care el însuși s-a aflat în centrul unui imens scandal în 2014, când a fost acuzat că a fost ofițer acoperit în timp ce era procuror.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: