EMISARUL OCULTEI USA+UE IN ROMANIA,PENALUL KLAUS JOHANNIS S-O INTALNIT CU SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL NATO,AMBASADORUL ALEXANDER VERSHBOW!

25 apr.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a primit luni, 25 aprilie a.c., pe Secretarul General adjunct al Alianței Nord-Atlantice, domnul ambasador Alexander Vershbow.

În cadrul întrevederii, a fost discutat stadiul pregătirii Summitului NATO de la Varșovia, din luna iulie a.c. În acest context, Președintele Klaus Iohannis a evidențiat aspectele de securitate și apărare care prezintă un interes particular pentru România, precum și poziția națională în raport cu principalele tematici care vor fi supuse dezbaterii în cadrul reuniunii la nivel înalt a Aliaților.

Domnul Alexander Vershbow a apreciat rolul activ al României în cadrul NATO, în special pe palierul militar, evidențiind participarea semnificativă a forțelor armate române la eforturile de prevenire și combatere a riscurilor și provocărilor de securitate cu care se confruntă Alianța Nord-Atlantică.

Președintele României și Secretarul General adjunct al NATO au avut și un schimb de opinii privind evoluțiile relevante din vecinătatea estică și cea sudică a Alianței Nord-Atlantice. Din discuții a reieșit preocuparea comună a României și NATO față de amenințarea teroristă, precum și susținerea soluționării politico-diplomatice a dosarelor de actualitate și de interes global. De asemenea, a fost subliniată susținerea fermă pentru solidaritatea aliată și identificarea de soluții durabile la problematicile de interes aliat.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: