AUTISTUL IPOCRIT SI AROGANT ,PENALUL KLAUS JOHANNIS SI MESAJUL SAU DE ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI:”O DEMOCRATIE FARA O PRESA LIBERA(OBIEDENTA) NU POATE FI UNA AUTENTICA!”

3 mai

 

Preşedintele Klaus Iohannis spune că o democraţie nu poate fi autentică fără o presă liberă şi îi încurajează pe jurnalişti să rămână obiectivi şi determinaţi să afle şi să prezinte întotdeauna adevărul. „Ziua Mondială a Libertăţii Presei este un prilej de reflecţie asupra rolului important pe care îl are mass-media în societate. Servirea interesului public şi informarea corectă a cetăţeanului reprezintă repere fundamentale în exercitarea profesiei de jurnalist. O democraţie fără o presă liberă nu poate fi una autentică”, a scris Iohannis, marţi, pe pagina sa de Facebook.

El le transmite cele mai bune gânduri tuturor jurnaliştilor şi îi încurajează ca „şi în cele mai dificile momente ale activităţii lor să rămână obiectivi şi determinaţi să afle şi să prezinte întotdeauna adevărul”. În 1993, ONU a declarat data de 3 mai Ziua Mondială a Libertăţii Presei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: