TRAIAN BASESCU,MENTORUL PENALULUI BASISTKLAUS TRAIAN JOHANNIS II DA ACESTUIA SFATURI CA AMIC DE FAMILIE!

3 mai

 

Invitat la Realitatea TV, Traian Băsescu l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, reproşându-i voalat că a făcut unele numiri nepotrivite în funcţii de consul sau amabasador.

„Aţi spus că sunt destul de mulţi ziarişti care au hotărât să intre în politică. Eu îi împart în două categorii pe aceşti jurnalişti: unii au decis să intre în politică numiţi – avem ambasadori la Berlin, avem ambasadori la Paris, avem acum ministru al Fondurilor Europene, mai avem tot felul de consuli”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

„În mandatul meu nu am numit decât un singur ambasador care nu era diplomat de profesie, dar era profesor universitar şi cu doctorat luat: Avramescu. În rest, nu mi-am permis să trimit în capitale gigantice ca importanţă – Berlin, Paris, Londra – amatori în diplomaţie. Meseria de ziarist şi cea de diplomat sunt complet diferite. Să faci o analiză pe politică externă e una, să fii diplomat de carieră este cu totul altceva. Dar lăsând asta, vorbeam de ziarişiti numiţi şi cei care intră în politică prin vot – e o mare diferenţă. Poate fi o legitimare mai mare, dacă e câştigător, sau mai mică, dacă nu obţine procentele câştigătorului, dar e o legitimare, ai trecut prin vot, nu te-a numit clientelar cineva undeva”, a adăugat fostul şef de stat.

Comentariul lui Traian Băsescu vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis l-a numit pe jurnalistul Luca Niculescu ambasador al României în Franța, iar pe jurnalistul Emil Hurezeanu ambasador al României în Germania, amintește realitatea.net.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: