FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI,VICTOR PONTA ATAC DEVASTATOR LA ADRESA LUI KLAUS JOHANNIS,COMPARAT CU KING LOUIE ,REGELE MAIMUTELOR DIN CARTEA JUNGLEI!

4 mai

 

Victor Ponta, atac la preşedintele Klaus Iohannis. Fostul premier l-a comparat pe preşedintele ţării cu regele maimuţelor din Cartea Junglei.

„Mă duc să văd ce ministru mai e demis azi din guvernul meu până rămâne dl. Iohannis… aţi văzut ‘Cartea Junglei’ cu King Louie când cade totul în jurul lui şi rămâne doar el şi ţinea coloana? O să rămână doar dl. Iohannis cu guvernul lui”, a declarat Victor Ponta.

Parlamentarii PSD au demarat procedura de schimbare a lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputaților. De pe banca de rezerve a ieșit la încălzire și se pregăteşte să intre în scenă fostul premier Victor Ponta, care este susținut de colegii din PSD, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Întrebat dacă s-a discutat despre nominalizarea lui Victor Ponta la funcția de președinte al Camerei Deputaților, Neacșu a spus: „Nu am discutat despre aceste lucruri. Recunosc, în calitate de conducător al lucrărilor din Cameră, am încercat să obțin un punct de vedere de la dl Ponta. Nu mi l-a dat”.

Liderul deputaților PSD îl susține pe Victor Ponta ca succesor al lui Zgonea și nu crede că absenteismul acestuia sau dosarul sunt impedimente în această privință.

„Da, eu personal îl susțin. Cu ocazia asta are posiblitatea să își îmbogățească palmaresul de prezență. Dl Ponta este parlamentar de trei sau chiar patru mandate, a fost secretar al Camerei Deputaților o bună perioadă de vreme. Cred că a fost „updatat” la schimbările regulamentare. Nu cred că asta va fi o problemă”, a motivat Neacșu.

2 răspunsuri sa “FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI,VICTOR PONTA ATAC DEVASTATOR LA ADRESA LUI KLAUS JOHANNIS,COMPARAT CU KING LOUIE ,REGELE MAIMUTELOR DIN CARTEA JUNGLEI!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: