PENALUL KLAUS JOHANNIS FACE DECLARATII LA ORELE 19,00,IN CARE IL VA ATACA PE MENTORUL SAU TRAIAN BASESCU,VICTOR PONTA,LIVIU DRAGNEA SI PSD-UL!

5 mai

 

Klaus Iohannis a anunţat, joi, o decizie importantă, aceea a numirii lui Bogdan Aurescu, fost ministru de Externe, într-un post de consilier la Palatul Cotroceni.

Bogdan Aurescu ar urma să îşi înceapă activitatea în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, drept consilier pe Politică Externă, vineri, 6 mai.

Tot joi, Iohannis a semnat şi decretul de decorare a generalului cu patru stele Philip Mark Breedlove, comandantul aliat suprem din Europa şi comandant al Comandamentului Statelor Unite ale Americii pentru Europa, „în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia deosebită avută la întărirea securităţii României în cadrul Alianţei Tratatului Atlanticului de Nord, pentru eforturile depuse în vederea creşterii prezenţei aliate pe teritoriul ţării noastre, precum şi pentru planificarea şi implementarea Operaţiei ‘Atlantic Resolve’ şi a Iniţiativei Statelor Unite ale Americii de Asigurare Europeană pe teritoriul României şi în regiunea Mării Negre”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Preşedinţiei, Iohannis i-a conferit lui Philip Mark Breedlove Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari.

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitatul jurnalistului Victor Ciutacu, miercuri seară, în emisiunea de la postul România TV. Luând in discutie subiecte de ultimă ora cu privire la scena politica, Băsescu i-a adus mai multe critici actualului președinte Klaus Iohannis.

Traian Băsescu a exprimat că în ziua de Paști, Iohannis nu avea ce să caute cu soţia la trupele din Afghanistan. De asemenea, fostul șef al statului a criticat staff-ul actualului președinte:

„A fost o greşeală că şi-a luat soţia în Afghanistan. Nu se poate să nu fi existat un briefing făcut de comandanţi cu privire la misiunile pe care le au. Acel briefing este secret de stat. Ce au făcut cu doamna Iohannis cât timp s-a ţinut briefingul? Oastea aia era cu bocanci, cu costum de luptă, nu poţi să mergi în rochie fără mâneci. Nu ai ce să cauţi însoţit de soţie în teatru de operaţii. A fost o greşeală! În costum a fost pentru că ce aţi văzut se întâmplă în Kandahar. Eu când mă duceam, trupele noastre erau în Zabul, în zonă de război. Se mai poate şi să fi plecat direct de la slujba de Înviere şi de aceea a rămas îmbrăcat de sărbătoare.”

Mai mult, fostul ider de la Cotroceni a a atacat-o și pe Prima Doamnă care ar fi avut  vesimentatie neadecvată în cadrul vizitei respective: „Dacă doamna a participat la briefing, vă asigur că militarii i-au spus lui Iohannis poveşti din Irak, nu din Afghanistan. Nu poti sa mergi in rochie fara maneca…Nu ai ce sa cauti însotit de sotie in teatru de operatie. Nu se cade să fie un civil la un briefing la care sunt prezentate misiunile de luptă ale militarilor într-un teatru de război.”, a exprimat răspicat și caustic Băsescu.

„Există varianta ca militarii să nu fi prezentat misiunile aşa cum erau ele că nu au nevoie să fie discutate la vreo şcoală, în vreo cancelarie sau la ora de dirigenţie şi militarii să fi recurs la un truc şi să spune altceva decât misiunile precise pe care le raportezi unui comandant.”, a mai comentat fostul șef al statului.

 

Este de aşteptat ca Iohannis să comenteze şi cele mai recente dezvăluiri făcute de Gigi Becali, fost membru al PDNLP, care a acuzat manevre făcute pentru impunerea actualului preşedinte în fruntea Partidului Democrat Naţional Liberal Popular şi în lupta pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: