COPRESEDINTELE ALDE CALIN POPESCU TARICEANU ATAC DUR LA ADRESA GUVERNULUI CIOLOS:”SITUATIA E SCAPATA DIN MANA!”

7 mai

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, la Suceava, că Guvernul actual nu are legitimitate și în instituție situația a scăpat din mână.

”Eu nu am mai văzut, într-o perioadă atât de scurtă, miniştri care să facă ţara de râs. Cei care nu au făcut o gafă până acum cred că se simt stingheri în actualul Guvern (…) Cioloş ar trebui să remanieze cam 70 % din Guvern, dar până învaţă unde sunt butoanele vine luna noiembrie”, a spus Tăriceanu.

El a pus problema oportunităţii unei moţiuni de cenzură, în condiţiile în care mai este puţin timp până la alegerile parlamentare.

”Prima problemă e că nu găseşti muşterii să se înhame numai pentru 4-5 luni de mandat, pentru că se compromit”, a spus Tăriceanu.

Totodată, Tăriceanu consideră că ”situaţia e scăpată din mână la guvern” şi de aceea s-ar impune un guvern cu legitimitate şi reprezentativitate.

”Situaţia e scăpată din mână la guvern şi îl mai văd şi pe Iohannis care se transforma în consultant politic gratuit. Declaraţiile pe care le face din ce în ce mai des şi acţiunile din ultima parte cam exced cadrului constituţional. Soluţia ar fi un guvern cu legitimitate şi reprezentativitate”, a spus Tăriceanu.

– See more at: http://www.dcnews.ro/tariceanu-atac-la-ciolo-situatia-e-scapata-din-mana_504855.html#sthash.UThRl2xu.dpuf

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: