PRESEDINTELE ALDE ,LIBERALUL CALIN POPESCU TARICEANU:”ECHIPA LUI CIOLOS ESTE CATASTROFALA,SE IMPUNE UN GUVERN POLITIC!”

7 mai

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că se impune un guvern politic, arătând că ‘formula tehnocrată’ este cea mai proastă soluţie.

‘Cea mai proastă soluţie, cum s-a văzut, este această formulă tehnocrată. Sigur că se impune un guvern politic. Sunt convins că după alegerile viitoare guvernul va fi numai unul politic. Nu cred că cineva îşi va mai permite să se frigă cu această formulă nefericită’, a declarat jurnaliştilor Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

El consideră că din cauza timpului scurt până la alegerile parlamentare este aproape inutil orice demers de schimbare a Guvernului, ‘cu toate că după cum performează guvernul în acest moment singurul lucru pe care l-ar merita ar fi o moţiune de cenzură care să ducă la demitere’.

‘Atât de proastă este performanţa. Cred că România nu a avut niciodată în ultimii 27 de ani un guvern cu o performanţă atât de slabă. Păcat de primul ministru. E un om pe care îl cunosc şi îl apreciez, însă echipa pe care a selectat-o sau i-a fost impusă, dictată, este una de un nivel absolut, aş spune, catastrofală’, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

– See more at: http://www.dcnews.ro/tariceanu-echipa-lui-ciolo-catastrofala-se-impune-un-guvern-politic_504801.html#sthash.w1vBIUIy.dpuf

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: