DECIZIE DEFINITIVA A JUDECATORILOR CCR:”ALEGERILE LOCALE 2016 SE VOR TINE INTR-UN SINGUR TUR!”

11 mai

 

Judecătorii CCR au decis miercuri că alegerile locale se vor desfăura într-un singur tur, respingând sesizarea depusă de jurnalistul Liviu Avram, informează B1 TV. Decizia CCR nu mai poate fi contestată.

Judecătorii CCR au respins ca inadmisibilă a doua contestaţie a jurnalistului Liviu Avram, care viza hotărârea de guvern privind calendarul desfăşurării alegerilor locale. Potrivit unor surse din CCR citate de Mediafax, excepţia privind neconstituţionalitatea actului normativ a fost respinsă pe motiv că jurnalistul nu avea calitatea de candidat la scrutinul din 5 iunie.

În urmă cu o săptămână, Curtea Constituţională a respins ca neîntemeiată o altă sesizare depusă de jurnalist privind numărul minim de semnături pentru depunerea candidaturilor.

Judecătorii de la Curtea Constituțională au dezbătut miercuri a doua contestație a jurnalistului Liviu Avram cu privire la articolul referitor la majortatea cu care este ales un primar, arată B1 TV.

La intrarea în sediul instituției, Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale, a refuzat să facă declarații în fața jurnaliștilor, spunându-le că vor primi un comunicat la finalul ședinței.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: