PAVEL GAVANESCU,VICTIMA LUI MARIUS VECERDEA,FINUL PENALULUI KLAUS JOHANNIS,RUPE TACEREA!

15 mai

 Pavel Găvănescu, tatăl unei jucătoare de tenis care a fost jignit şi lovit de finul şi antrenorul lui Klaus Iohannis, rupe tăcerea şi spune la România TV ce s-a întâmplat cu exactitate în acel moment la meciul de tenis desfăşurat la Sibiu.

Pavel Găvănescu povesteşte că a fost prezent la turneul Open Tenis Sibiu pentru a-şi susţine fiica din tribune, însă „cineva” a întrerupt meciul de mai multe ori din varii motive. Bărbatul spune că pe finalul partidei nu a mai suportat şi a mers la respectivul domn pentru a-l întreba cine este şi în ce calitate întrerupe meciul de tenis. Numai că surpriză: Găvănescu s-a trezit cu un pumn în bărbie din senin de la respectivul domn care era tocmai Marius Vecerdea, finul şi antrenorul lui Klaus Iohannis, fost jucător profesionist de tenis şi organizatorul turneului la care s-a petrecut întreaga scenă.

Conform regulamentului nu trebuie să intervii, îţi vezi de treaba ta şi astepţi să se termine meciul. Domnul în cauză a făcut mai multe intervenţii pe parcursul meciului, nu ştiam cine e la momentul respectiv, am aflat odată cu incidentul. Aproape de finalul meciului respectiv, după mai multe intervenţii ale dânsului m-am ridicat până la urmă şi l-am întrebat cine este şi în ce calitate tot încearcă să intervină în acest meci. Nu am avut mai mult de un schimb de replici: A fost întrebarea mea cine este şi de ce intervine şi fiind aproape de dumnealui mi-a spus scurt: Eşti un bou! Apoi în secunda 1 a scos pumnul şi a lovit„, a spus la România TV Pavel Găvănescu.

În urma incidentului, Federaţia Română de Tenis a decis suspendarea lui Marius Vecerdea pentru un an de zile. Surprinzător este însă, că şi tatăl sportivei a fost suspendat 6 luni.

Deciziile au fost de ambele părţi. Eu am primit 6 luni de suspendare dar vă spun sincer că nu înţeleg de ce„, a declarat Pavel Găvănescu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: