CE ESTE GLOBALISIMUL SI CINE SUNT GLOBALISTII!

24 mai

 

Auzim permanent de acest proces al globalizari, de necesitatea lui si de faptul ca nu il putem impiedica sa se deruleze intr-o lume libera, pe care de fapt ne-o dorim. Pe de alta parte sesizam ca viata noastra devine din ce in ce mai grea in cadrul acestui context al globalizarii, insa ne place cuvintul si ne face sa ne simtim cetateni ai planetei, crezind ca putem avea contact cu oricine de pe orice meridian, ca putem cumpara orice produs de oriunde, ca putem schimba opinii si putem intra in colaborari economice cu oricine de pe glob, ca putem avea informatii de oriunde si putem penetra orice medii…

Chiar asa sa fie? Chiar atit de mult doresc liderii politici sa fim noi de avantajati? Pai, daca ei ne doresc binele si il dorim si noi la rindul nostru, ce face ca noi sa o ducem din ce in ce mai rau? Cine ne impiedica sa traim mai bine?

In primul rind, ar trebui sa vedem cum gindesc globalistii, cei ce au „inventat” conceptul pe care il promoveaza fervent, de ce fac ei ceea ce fac, sa vedem ce inseamna globalistii „ocultisti” si ocultismul.

Exista un numar destul de mare de persoane care nu accepta realitatea si faptul ca un grup financiar de elita conspira permanent pentru a obtine puterea globala si acest grup este evident. Lupta cu acest grup, este determinanta in a dezbate ceea ce gindesc “globalistii”, de ce si cum vor sa detina puterea supreama mondiala.
Pentru alt segment de populatie, aceasta conspiratie exista, exista si elitistii care promoveaza globalizarea, dar in opinia lor, aceasta conspiratie este condusa de fuga dupa profit si avaritie. Dar noi nu vrem ca ei sa fie saraci ci dorim ca noi si copiii nostril sa traim o viata decenta, ceea ce ei fac sa devina imposibil de realizat.

Altii dintre noi, recunosc total existenta acestui grup organizat de “globalisti” infractori, care vor sa detina puterea in plan mondial, dar gindesc aparitia lor ca un produs al unui sistem social si politic corupt in cea mai mare parte a lui. Acest segment doreste  o schombare de sistem si inlocuirea sistemului capitalist actual cu un sistem nou in totalitate, care sa functioneze pe cu totul alte principii. Acest segment gindeste ca acesti “globalisti” sint simptomul a toate problemele care confrunta umanitatea in acest moment, mai degraba decit cauza si eu cred ca ei sint cel mai aproape de realitate. Ei mai cred ca solutia de eliminarea acestor “globalisti” este pasul necesar si suficient pentru demararea unui proces de revitalizarea sociala si economica, de creare a unui nou sistem.

Pe de alta parte, intilnim segmentul cu inclinatie religiosa in analiza, al celor obsedati de Armaghedon. Acestia accepta in totalitate existenta “globalistilor” si faptul ca este o conspiratie a lor internationala pentru a obtine puterea si a crea o noua ordine politica si economica mondiala la indemina intereselor lor. In schimb, acest segment considera ca este inutil sa se lupte impotriva globalistilor, pentru ca ei sint sustinuti de puterea existenta la nivel local, regional si national si ca ei au, la fel, intentii malefice. Acesti oameni cu inclinatie religioasa, trec prin continutul Bibliei, analiza lor.

Este destul de greu sa convingi oamenii de existenta acestor psihopati si chiar de defintia cuvintului psihopat, care caracterizeaza acesti “globalisti” si faptul ca ei stau in spatele acestei crize economice si sociale de proportii, pe care o traim si cu siguranta o vom traii daca nu ne vom pune intrebari.

Si totusi, ce poate fi in mintile acestor “globalisti” psihopati?

Psihopatii au tendinta de a gravita in mod natural spre si cit mai aproape de pozitiile “puterii” absolute si ei nu sint dispusi sa joace corect cu altii, dar sint dispusi sa lucreze si sa colaboreze cu altii, atita timp cit perspectivele lor de a capta puterea nu sint diminuate si au beneficii neatinse.

Elitele au conspirat permanent dealungul istoriei umanitatii. Cum arata acestia? Simplu, putem afla, daca ne uitam la Bildberg, Council of Foreigh Relations, FMI, Bank of International Settlements, Tavistock, Comissia Trilaterala, Clubul de la Roma, Rand Corporation si multe altele. De cele mai multe or, ei ascund intentiile lor malefice, insa acesti “globalisti” doresc ca sa se stie despre ei, iar daca urmarim pe Internet, in ultima perioada, din ce in ce mai multe documentare si pelicule scurte ne arata existenta lor, evident la comanda lor si de teama lor ca inca nu sint sau s-ar putea sa nu fie cunoscuti. Toate acestea nu sint nici cenzurate si nici indepartate de pe retea, pentru ca noi sa stim de existenta lor, iar noilor generatii sa li se improspateze “cunostiintele” despre existenta acestor monstri dominatori care au inventat si confiscat globalizarea sub o forma definita de ei.

Realitatea este ca acesti psihopati sint institutionalizati si este foarte greu de luptat cu fiecare in parte.

Trebuie sa spunem ca, in procent de 10%(asa cum arata psihologul Carl Gustav Jung), populatia globului prezinta acest simptom psihopat sub forma latenta si numai 1% sint psihopati activi. Psihopatia nu poate fi indepartata in totalitate de fiintele umane, ea sta in AND ul nostru. Dar ceea ce putem face cei mai multi dintre noi, este sa distrugem organizatiile de psihopati si pe cei ce ii intretin, care sint adevarata problema a noastra.

Putem noi convinge “globalistii” ca ei sint un tip de capitalisti avari care doresc sa faca profit in detrimentul celei mai mari parti a populatiei globului?

Tinta acestor “globalisti” psihopati, este de a cistiga puterea de care au nevoie si o gindesc ca necesara asupra maselor si a cistiga in totalitate controlul asupra noastra. Ei chiar cred ca sint indreptatiti a avea o putere majora asupra noastra si ca ea este necesara pentru mersul spre mai bine al societatii, dar in realitate, aici jos, noi vedem in ce directie ne duc ei…

Din pacate, in trecut, nimeni, absolut nimeni nu a actionat in sensul eliminarii acestor grupuri de elita  care au un vadit factor de influenta asupra a tot ce se intimpla rau in vietile noastre… De ce?

Noi inca nu am trait intr-o lume fara influenta “globalistilor” si a ideilor lor, pe care le-am inghitit imediat, pentru ca ne-au dat senzatia unei deschideri false catre lume si nu a unei inchsori reale si existente, la indemina acestui grup de elita malefic.

A lupta sa ii indepartam pe acesti “globalisti”, trebuie sa fie obiectivul principal al nostru, al tuturor. Fara aceasta actiune de eliminare a lor, nici un sistem politic, economic si social nu poate sa isi arate eficienta si viabilitatea in fata popoarelor lumii.

Cum eliminam in acest caz elitele “globaliste” malefice? Renuntind la conceptul de globalizare si incercind sa aducem in imaginea popoarelor si populatiilor, concepte de regionalizare economica si sociala, sub o forma sau alta. In politica, ca si in economie, este important cine genereaza jocul si este evidenta analiza subiectiva in principal a celui care genereaza acest joc.

Noi trebuie sa generam jocul, chiar daca vor fi piedici si multe incercari de perturbare a initiativei noastre, dar mergind in continuare pe un concept ca cel de globalizare, care vedem ca nici pe departe nu ne-a adus prosperitatea ci a dus la globalizare si desfasurarea de armanente din ce in ce mai periculoase in toate zonele globului, a producerii si distribuirii alimentelor ce aduc moartea lenta dar sigura printre noi, a  acumularii si concentrarii de capital si multe alte aspecte negative care au facut ca viata noastra sa devina un calvar zi de zi.

Acesti diavoli “globalisti”, sint ca un cancer care se imprastie in tot corpul si declanseaza o adevarata religie a psihopatiei.

Daca citim Biblia, vedem ca este compusa dintr-o insiruire de povesti in care binele lupta impotriva raului, dar in realitate aceste aspecte nu sint translatate in realitate de cei ce au facut o pasiune din studiul acestei Biblii sau de cei ce doresc sa se inteleaga ca o respecta. Ei nu doresc sa lupte impotrva raului, a despotismului la nivel mondial, generat de acesti “globalisti”. De ce?

Am inceput sa prezicem rau, traind acest rau zi de zi si interpretind sub o anumita forma indicatorii economici si sociali. In acest context, Apocalipsa nu mai poate fi un fenomen ce ne poate ingrijora ci numai existenta raului si binelui, a tiraniei si justitiei, pot fi grijile noastre principale, in care traim.

Problema careia sintem nevoiti sa ii facem fata, este “diavolul organizat” care promoveaza globalizarea si care se afla in institutiile enumerate mai sus si altele existente la nivel international.

Cum o putem face? Prin neacceptarea propunerilor lor si prin alegerea unor lideri care se pot opune lor prin programe regionale acceptate de noi.

Problema centrala de la care eu cred ca trebuie pornit, este sistemul in care traim, sistemul capitalist, si care ne ofera mult prea multe cai false de a privii lumea reala.

Filosofia fara actiuni concrete si rezultate verificabile, este fara sens in fata acestor diavoli ai globalizarii.

In general, intelectualii nu au cistigat razboaie, dar in cele mai multe cazuri, ei mor datorita naivitatii si lipsei solutiilor de aparare in fata acestor forte malefice si sistemelor generate de ele.

Trebuie sa fie foarte clar ca binele este de cele mai multe ori dictat de ceea ce noi numim consitiinta proprie, dar care influenteaza in mica masura mediul in care traim, lasind loc acestor diavoli sa ne dezbine si sa creeze opinia predominanta.

Acesti “globalisti” creaza un sistem sceptic de incredere care este total opus “busolei” noastre morale.

Auzim foarte des discutindu-se de OCULTISM, care nu poate fi luat in mod strict necesar ca fiind un aspect malefic care confrunta existenta noastra ci el inseamna si cunostiinte secrete, chiar daca istoria ocultismului a creat majoritar aspecte si atitudini malefice.

Pentru sute de ani si chiar mai mult, ocultismul a tinut cunostiinte de valoare in interiorul unor comunitati, mai mari sau mai mici, lipsind masele de transparenta necesara la un moment dat, dar influentind comportamentul acestor mase de oameni si directionindu-i in snesul controlului exercitat de catre aceste elite. Aici putem avea in vedere nu numai cunostiinte politice sau economice, detinute si nepuse in evidenta de elitele ocultiste ci chiar cunostiinte stiintifice si psihologice.

Dar, ne intrebam pe buna dreptate, de ce aceste cunostiinte pastrate sub secret, dar puse in evidenta sub forme mascate de catre elite, nu au dus la o viata mai buna pentru populatiile globului?

In acest caz, cum putem spune ca ele au fost niste cunostiinte care ne pot face sa respectam pe cei ce le detin si le-au detinut, pentru ca in final, discutam de cunostiinte care ar fi putut salva vietii sau distruge, insa ocultistii au ales ultima varianta.

Ocultismul poate deasemenea sa conduca la tendinta cresterii criminalitatii si acoperirea unor activitati criminale de catre membri grupului pentru a face posibila inexistenta repercursiunilor din afara sistemului ocult…

Mai auzim in aceste zile de conceptul Luciferianist.. Ne gindim mai intii daca aceste elite criminale “globaliste” si promotoare ale globalizarii, cred ca diavolul este o intruchipare hidoasa cu coarne, de natura sa ne dea fiori?

Asta apare in mitologie, insa Lucifer, in aceasi mitologie, reprezinta o rebeliune, o lupta impotriva binelui crestin. Acum intrebarea care se pune este: Cum se traduce acest lucru in convietuirea noastra cu elitele “globaliste”?

In acelasi timp, sesizam ca modul in care exponenti libertatii individuale isi propun programul, este foarte diferit de modul in care elitele vad libertatile noastre ca fiind activate si pastrate.

In realitate, Lucifer este o figura reprezentativa a luptei impotriva a orice si oricui, incluzind chiar natura, ceea ce arata ca luciferianismul amplifica tendintele distructive si in final lupta chiar impotriva existentei umane.

Datorita acestor elite “globaliste” si globalizate, care ne-au oferit un concept numit globalizare, zeci si sute de milioamen de oameni nevinovati sufera intr-un mod pe care noi nu ni-l putem imagina.

Ceea ce “transpira” din mediul acestor elite, este imaginea potentiala a razboiului, a exterminarii unor popoare sau grupuri entice, totul pentru “binele” planetei, dar nu auzim niciodata ca aceste elite gasesc solutia, sau cel putin o cauta, pentru unificarea acestei planete, pentru gasirea unor solutii de a traii impreuna in armonie.

Niciodata aceste elite globaliste nu discuta de intrepatrunderea capitalului financiar cu cel social, de dragoste intre oameni, de respect si de o filozofie simpla a unor bune relatii intre oameni. Ei nu fac altceva decit sa aduca in imaginea noastra un dezastru ca stare de normalitate si strict necesar pentru realizarea binelui. Binele cui?

Oamenii nu sint si nu vor fi niciodata imuni la modul cum judeca altii, asa cum unii dintre noi cred. Eu am spus de fiecare data, ca nu exista om care sa nu poate fi convins ci numai oameni care nu pot convinge, iar acesti elitisti isi pastreaza la indemina pirghiile complexe de convingere si ideile care au aderenta la mase si evident le divide in favoarea acestor figuri malefice ale globalizarii impuse de ei insusi.

“Globalisti” mizerabili, nu sint imuni la potentialele consecinte ale deciziilor lor, dar ei simt necesitatea de a justifica actiunile lor intr-un mod in care oamenii de rind sa le aprobe si sa le asimileze in comportamentul lor, sa creeze certitudini pe un fond informational precar.

Marea majoritatii a propagandei “globalistilor” se invirte in jurul conceptului de relativitate morala si minciuna, in care binele este legata de perceptie, iar raul este o zona gri sau o iluzie. Iar in aceste sens, Kevin Spacey spunea:” Cea mai mare smecherie pe care “diavolii”(globalistii) au puso in evidenta, a fost sa convinga lumea ca acest rau nu exista..”

Deci, asa cum am mai spus pe parcursul articolului, nu conteaza ce sistem politic, economic sau social adoptam si dorim sa il implementam, ce program avem ca sa o facem si cu ce oameni pornim la drum. Cel mai mult conteaza modul in care gindim si ne organizam pentru a elimina acest sistem global mincinos, care este in slujba “globalistilor” si in sensul profitului pentru ei.

Eliminarea acestor “globalisti”, refuzarea propunerilor si jocurilor generate de ei, este si trebuie sa fie principalul nostru obiectiv, daca dorim o lume mai buna si in respect unul fata de celalalt. Ce fel de lideri ne alegem pentru a construii acest tip de programe in interesul nostru?

Trebuie sa renuntam la ideea ca acesti “globalisti” nu exista, ca ei nu conteaza in existnta noastra si ca este o intelegere gresita a fenomenului de catre unii dintre noi. Ei exista si ne greveaza fiecare actiune si moment al vietii, este adevarat, in rau si in din ce in ce mai rau…

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: