SLUJUL FACUT DE „INJUSTITIA” DIN ROMANIA,CARE IN LOC SA-SI APERE CETATENII ROMANI,IN SPETA CAZUL ANA MARIA NEDELCU,CARE A FUGIT DIN CANADA,O EXTRADEAZA!,DACA ERAU AMERICANII ,VEZI CAZUL TEO PETER,NU S-A PUS PROBLEMA CA SOFERUL DE LA AMBASADA SA FIE JUDECAT IN ROMANIA!,SINGURA SANSA A ANEI MARIA ESTE CONTESTATIA IN ANULARE!

24 mai

Magistrații de la Curtea de Apel București au admis marți cererea de extrădare formulată de autoritățile judiciare canadiene în cazul Anei Maria Nedelcu, acuzată că și-a răpit copilul născut în Canada și l-a adus în România.

Decizia nu este însă definitivă.

Ana Maria Nedelcu este urmărită penal în Canada fiind acuzată de răpire, cu încălcarea unui ordin de custodie, fapta fiind pedepsită în Codul penal canadian cu închisoare de până la 10 ani. Autoritățile canadiene au trimis în România o cerere de extrădare formulată pe numele femeii.

Săptămâna trecută, procurorul a cerut instanței să respingă cererea autorităților canadiene de extrădare a femeii, arătând că Ana Maria Nedelcu este cercetată pentru nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorilor, infracțiune pedepsită în legislația română cu maxim 3 luni de închisoare. Şi avocaţii au cerut, la rândul lor, respingerea cererii de extrădare, explicând că statul român trebuie să o ocrotească pe mamă și pe copil de un abuz.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: