PRESEDINTELE PSD ,LIVIU DRAGNEA L-A IRONIZAT PE MARIONETA RUSOFILA KLAUS JOHANNIS CARE DE FRICA PRESEDINTELUI VLADIMIR PUTIN A PREFERAT SA NU REACTIONEZE LA AMENINTARILE ACESTUIA SI SA MEARGA SA-SI SUSTINA „ECHIPA CARMEM-MARATON-PISTOL!”

30 mai

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat, luni, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis după ameninţările preşedintelui rus Vladimir Putin, precizând că reacţia a fost „de o violenţă rară”. „Am fost mândri că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului”, a spus Dragnea.

 

Liviu Dragnea a comentat, luni, la Timişoara, ameninţările făcute de Putin la adresa României şi Poloniei. Liderul PSD l-a ironizat pe Klaus Iohannis, care nu a avut nicio reacţie după declaraţiile preşedintelui Federaţiei Ruse.

Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia, tremură, se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu un maraton este de o violenţă nemaîntâlnită şi ne-a speriat inclusiv pe noi. Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului„, a declarat Liviu Dragnea.

6 răspunsuri to “PRESEDINTELE PSD ,LIVIU DRAGNEA L-A IRONIZAT PE MARIONETA RUSOFILA KLAUS JOHANNIS CARE DE FRICA PRESEDINTELUI VLADIMIR PUTIN A PREFERAT SA NU REACTIONEZE LA AMENINTARILE ACESTUIA SI SA MEARGA SA-SI SUSTINA „ECHIPA CARMEM-MARATON-PISTOL!””

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: