CANDIDATUL USB,NICUSOR DAN NU SE RETRAGE DIN CURSA IN FAVOAREA PEDELISTULUI CATALIN PREDOIU!”

31 mai

Nicușor Dan, candidatul USB în cursa pentru Primăria Capitalei, a adus lămuriri în legătură cu sondajul comun cu PDNL, dar și despre eventualitatea câștigării localelor pentru București de către Gabriela Firea sau Cătălin Predoiu, arată hotnews.ro.

„Indiferent de spusele oricărui sondaj, nu îl voi susține pe Cătălin Predoiu, însă eu tind să facem un sondaj, iar domnul Predoiu a fost de acord. Azi dimineață a revenit și a zis că nu a înțeles bine, aseară când am discutat la TVR. Nicușor Dan, despre retragerea sa în favoarea lui Predoiu. Am vrut să facem acest sondaj, tocmai pentru ca oamenii care nu sunt hotărâți să vadă cum se face acest transfer de voturi”, a explicat candidatul USB.

Despre eventualitatea obținerii victoriei de către candidatul PSD Gabriela Firea

„Doamna Firea nu a condus până acum o instituție administrativă. Eu cred că ea va fi, să sperăm că nu, primar, va fi condusă de lucrurile de influența ale PSD. Vom vedea același lucru ca în mandatul Oprescu. Aceleași prețuri de 100 de ori mai mari la spații verzi și la asfaltări. Din fericire, chiar în varianta nefericită în care Gabriela Firea câștigă, USB va fi în Consiliul General și o să avem o corespondență sigură cu DNA”, a explicat Nicușor Dan.

Cât despre posibilitatea ca liberalul Predoiu să obțină voturile pentru a conduce Bucureștiul, „așa cum îl vedem, acum, tolerat pe domnul Sava, care se Plimba cu Piedone, așa vom vedea lucruri pe care domnul Predoiu va spune că sunt în regulă”.

Domnul Predoiu a propus la Antena 3, în urmă cu o săptămână, candidaților de dreapta slab clasați să îl sprijine pe primul. Atât eu, cât și domnul Barbu, am refuzat oferta. Am spus foarte limpede că votanții mei sunt oameni care s-au săturat, atât de PSD, cât și de PDNL, s-au săturat de toate cele șapte blaturi comune în București între PSD și PDNL.

PDNL nu a avut de la început nicio șansă să câștige aceste alegeri locale în București. Ei au avut două variante: Varianta pentru București, în care să spună «Ne recunoaștem vinovăția acestor ultimi ani de guvernare, în București și sprijinim un om din afara partidului nostru», care a dovedit că poate să schimbe modul în care administrează Bucureștiul. Asta e prima variantă, dar ei au mers pe varianta meschină. Au spus «Nu cumva, dacă noi facem asta, USB-ul, crește cu 15% la consilieri și noi scadem?». Mai bine au încercat cu Maria Munteanu”.

Despre confuzia creată de PDNL din cauza schimbării repetate a candidaților pentru Primăria Capitalei

„Cu Maria Munteanu și Cristian Bușoi puteau să vadă că fiecare din candidații ăștia nu creșteau peste un anumit procent, tocmai pentru că există categoria asta de oameni care spune «Nu vă vom vota pe voi»”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: