FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA ATAC DEVASTATOR LA PENALUL CATALIN PERDOIU:”BAI,PERDOIU,COPIL FACUT LA NERVI,SECURIST,OPORTUNIST…!

31 mai

Campania electorală îngroașă din nou tușele. Protagonist, tot deputatul PSD Victor Ponta, care îl atacă marți, pe Facebook, în stilul care îl caracterizează, pe candidatul PDNL la Primăria Capitalei Cătălin Predoiu. Între o ploaie de insulte, Ponta îl vede pe Robert Turcescu e mai bun decât Predoiu.

„După 3 săptămâni de campanie în toate regiunile țării am văzut mulți candidați, am vorbit cu mulți oameni, am răspuns la multe întrebări ale jurnaliștilor si am citit multe programe electorale. Pot sa va garantez că în nicio comună și în niciun oraș sau județ din România nu am văzut un candidat atât de penibil și stupid cum este Cătălin Predoiu – asta denotă degringolada și ridicolul în care a ajuns „Marele PNL-PDL”.
Ce tragedie pentru votanții liberali din Capitală care după Bușoi (până acum singurul decent), Orban și Munteanu trebuie acum să pună ștampila pe cel pe care toți îl consideră, începând cu 2009, un trădător și „slugă a lui Băsescu”!
Gabriela Firea în primul rând, dar și Nicușor Dan, Daniel Barbu, Bogdan Diaconu sau Robert Turcescu au încercat (fiecare după propria capacitate și gândire) să arate ce vor ei să facă dacă ajung Primar General!
Ca un adevărat copil făcut la nervi (din a patra încercare), Perdoiu a arătat doar isteria mamei Gorghiu și bădărănia tatălui Blaga. Jigniri pentru contracandidați, apeluri jalnice la sprijinul altora și da, el a acceptat să candideze crezând că o să rămână singur în cursa – să se retragă toți, să îl lase pe el! Deși sunt convins că dacă pe buletinul de vot ar rămâne doar Perdoiu, sigur iese pe locul doi!
Băi Perdoiu – uite că speranța ta ca toți contracandidații să fie înlăturați cu dosare nu s-a împlinit. Și uite că de data asta trebuie să iei tu voturi, nu te mai pune Sistemul ca în 2008 (știi că în 2012 te-ai milogit și de șefii de la „Statul de Drept” și de Băsescu să mă convingă să te țin în Guvern, noroc că a fost hotărât Crin și a spus „de acord cu Leonard Orban, dar trădătorul ăla de Predoiu niciodată”)!
Ca bucureștean născut și crescut în acest oraș acum știu sigur ce votez în 5 iunie – dacă vreau o administrație eficientă și serioasă și dacă vreau să se facă cu adevărat proiecte și treabă o votez pe Gabi Firea. Dacă vreau „revoluție” îl votez pe Nicușor Dan. Dacă vreau decență și bun-simț îl votez pe Daniel Barbu. Dacă sunt ultranaționalist pe Bogdan Diaconu. Dacă regret vremurile lui Băsescu îl votez pe Turcescu. Și dacă sunt încă total prostit de propaganda „Sistemului” votez un securist arogant și oportunist cum e Cătălin Perdoiu 😀 – hai nu te supăra, că după ce ai fost Președintele României „to be designated” și Prim-Ministru „to be elected”, o să fi și Primar General „to be dreaming”!”, a scris Ponta pe Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: