CANDIDATUL REPUBLICAN DONALD TRUMP ,VIITORUL PRESEDINTE AL USA A SUSTINUT CA DEMOCRATA HILLARY CLINTON-BENGHAZI AR TREBUI SA FIE DEMULT INCARCERATA,DUPA ATENTATUL ISLAMIST IMPOTRIVA CONSULATULUI AMERICAN DIN BENGHAZI DIN 11 SEPTEMBRIE 2012,IN CARE AU MURIT AMBASADORUL STEVENS SI ALTI TREI AGENTI AMERICANI!

4 iun.

 

Candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, a susținut că Hillary Clinton, contracandidata sa din partea Partidului Democrat în cursa pentru Casa Albă, ar trebui să fie încarcerată pentru că, în perioada mandatului ei de secretar de stat al SUA, a folosit contul de e-mail personal pentru corespondență oficială, scrie Daily Mail.

Asta e bomba bombelor: Hillary Clinton, membru fondator al ISIS

Ies la iveală amănunte halucinante în timpul campaniei prezidențiale din Statele Unite ale Americii. În centrul acestora, Hillary Clinton, omul cu cele mai mari șanse de a fi candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale.

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, a întărit retorica împotriva candidatului prezidențial Hillary Clinton, miercuri noapte, spunând că aceasta “poate fi considerată membru fondator al ISIS”. În cadrul unei emisiuni televizate, Giuliani a explicat că Hillary Clinton poartă responsabilitatea pentru organizația teroristă, care controlează părți bune din Irak și Siria, pentru că ea a fost Secretar de Stat în timpul primului mandat al președintelui Barack Obama. “Ea a ajutat la crearea ISIS”, a explicat Giuliani. “Hillary Clinton poate fi considerată membru fondator al ISIS“, a opinat acesta, conform Huffington Post.

Scandalul se referă la faptul că mesajele pe e-mail au fost trimise sau primite printr-o mesagerie și un server private ale lui Hillary Clinton și nu printr-un cont guvernamental, cum este regula.

Printre altele, o parte din aceste corespondețe se referă la Libia și îndeosebi la atentatul islamist împotriva consulatului american din Benghazi din 11 septembrie 2012, în care și-au pierdut viața amabasadorul Christopher Stevens și alți trei agenți americani.

‘Voi spune acest lucru: Hillary Clinton trebuie să meargă la închisoare! Baieți, sincer acum, ea e vinovată până la Dumnezeu’, a spus Donald Trump la un eveniment electoral la San Jose, California.

Acesta a mai precizat că în cazul în care va deveni președinte al SUA, va da dispoziții procurorului general să ancheteze cazul folosirii de către Clinton a e-mailului privat pentru comunicarea oficială.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: