„DEVIZA NOASTRA A MEMBRILOR REFONDATORI AI PNL AL BRATIENILOR,CARE AM TRECUT TIMP DE 26 DE ANI,PRIN LUPTA NOASTRA DE „A SALVA LIBERALISMUL ROMANESC DE LA DISPARITIE.LIBERALI PRIN VOCATIE,TRADITIE SI CONVINGERI.DOMNULE PRESEDINTE CALIN POPESCU TARICEANU,RADU PUSCARIU TREBUIE SA DEVINA PRESEDINTELE ALDE BRASOV!

10 iun.

Radu Pușcariu

Radu Puşcariu, membru refondator al PNL şi consilier municipal la Braşov, aderă la Partidul Liberal Reformator.

„Avem datoria să salvăm liberalismul românesc de la dispariţie. Sunt liberal prin vocaţie, tradiţie şi convingeri. Pe noi, membrii PNL, nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să rămânem în ALDE sau să trecem la PPE. Nu ne-a întrebat nimeni dacă dorim fuziune cu PDL. Sunt decizii luate la nivelul conducerii fără consultarea membrilor. La Braşov, majoritatea covârşitoare a liberalilor doreau rămânerea în ALDE şi alianţă cu PDL, nu fuziune. Dar nu a ţinut nimeni cont de acest lucru. Dacă nu mai există credinţă si încredere, nu mai există nimic. Am ales să îmi continui crezul liberal alături de cel care m-a onorat cu prietenia sa încă din 1990, domnul Călin Popescu Tăriceanu – cel mai bun Prim Ministru postrevoluţionar al Romaniei şi împreună cu vechi prieteni şi colegi liberali, dar şi alături de tineri de mare valoare, care se alătură acestui proiect”, a declarat Radu Puşcariu în momentul depunerii adeziunii la Partidul Liberal Reformator.

„Radu Puşcariu işi propune să continue activitatea de consilier local, în interesul braşovenilor. Activează în domeniul energetic şi îşi doreşte energie curată şi ieftină, pentru brasoveni. Doreşte să încurajeze, prin scutiri de taxe, utilizarea soluţiilor alternative solare. De asemenea, pledeză pentru reabilitarea termică a clădirilor publice şi private din Braşov, indiferent dacă sunt blocuri sau case, dar şi pentru taxe locale moderate, corecte, care să încurajeze libera iniţiativă“, se arată într-un comunicat de prsă al PLR Brașov.

„Cheltuirea cu chibzuinţă şi în mod legal a banului public, precum şi prioritizarea proiectelor majore, reprezintă soluţia ca în condiţiile unor bugete mai mult decât sărace,să obtinem resurse suficiente pentru infrastructură, sănătate şi învăţământ, domenii care , astăzi, sunt practic ignorate” a tinut sa precizeze Radu Puşcariu.

CV Radu Ioan PUŞCARIU

Născut în anul 1953 la Bran, Radu PUŞCARIU, descendent al ilustrei familii a Puşcăreştilor, care a dat neamului românesc personalităţi de seamă ale istoriei şi culturii româneşti, precum Cavalerul Ioan de Puşcariu sau Sextil Puşcariu, şi-a petrecut, practic, toată viaţa în Braşov. Nu a fost membru al Partidului Comunist iar la începutul lunii ianuarie 1990 s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, conform convingerilor moştenite din familie, bunicii fiind fruntaşi liberali. In anul 1990 a candidat pe lista Partidului Naţional Liberal pentru Camera Deputaţilor iar în anul 1992 a ocupat primul loc pe lista partidului pentru Senatul Romaniei. In anul 2009 a candidat pentru un loc in Parlamentul European, iar in 2012 a fost ales Consilier Municipal.
Premiant al Colegiului National “Andrei ŞAGUNA“ pe care l-a absovit în anul 1972, Radu Puşcariu işi continuă studiile la Universitatea Transilvania din Braşov, devenind,la absolvire, în anul 1977,inginer diplomat in specialitatea electromecanică. Tot la această Universitate a absolvit, in anul 2007, cursurile de Master in Business Administration (MBA). Cariera profesională de după perioada stagiaturii s-a desfăşurat în totalitate la Electrica Braşov, începand cu anul 1982 şi până în prezent, de la inginer proiectant până la director general al societăţii Electrica Furnizare Transilvania Sud SA, până în anul 2010.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: