ANTENA 3= USB,O TEMBELIZIUNE TOXICA CARE SE VINDE PE CATIVA ARGINTI ONG-URILOR SPONSORIZATE DE SOROS SI A ACTIVISTILOR ACESTUIA ,TRADATORII NEAMULUI ROMANESC,NICUSOR DAN,AFACERISTA BECHTEL CLOTILDE ARMAND SI A TINERILOR FRUMOSI SI IDIOTI SOROSISTI!,CLOTILDE ARMAND ESTE „MARINE LE PEN”IN CARICATURA !

11 iun.

 

Câteva sute de bucureșteni au ieșit, sâmbătă seara, în Piața Universității în semn de protest împotriva deciziei BEC de a nu renumăra voturile la 18 secții  din Sectorul 1 al Capitalei, sector unde reprezentatnta USB,  Clotilde Armand, nu recunoaște înfrângerea în alegerile din 5 iunie.

Protestul a fost organizat de comunitatea „Corupţia ucide”, apărută după tragedia de la Colectiv. În jurul orei 16:00, candidatul USB pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a făcut apariția în piață și a stat de vorbă cu oamenii.

Conform primelor estimări, aproximativ 300 de oameni participă la acest protest. Clotilde Armand a explicat că este fericită de numărul mare de participani la eveniment, precizează Antena 3.

„Sunt tristă că am pierdut ieri, dar sunt fericită că e atâta lume aici. Și eu, ca voi, sunt aici pentru democrație, pentru transparență și vă mulțumesc că sunteți aici, pentru că avem aceeași cauză.”

Armand a explicat că a cerut un lucru elementar, renumărarea voturilor și că ea și partidul pe care îl reprezintă își doresc reprezentativitate.

„Procesul, din câte am înțeles eu, s-a încheiat, din punct de vedere al Biroului Electoral. Noi ne-am dus la judecătorie, pentru a spune că atunci când copiii noștri învață matematică, li se spune să învețele de două ori și sunt destule motive să cerem verificare. Noi considerăm că și o simplă cerere de la un cetățean este suficientă, dar pare că nu este. Noi vrem reprezentativitate. Ce s-a încercat în trecut, de alți cetățeni, a arătat că situația mea este exact ce trebuie pentru acest lucru. Nu se va aplica retroactiv, de acord, dar este o fereastră de oportunitate. Trebuia un candidat plasat pe locul 2. În spiritul lucrurilor de acum, am sesizat această oportunitate.”

„Biroul Electoral, format politic, a refuzat să ne întâmpine. Biroul Electoral de sector este constituit politic și au această posibilitate, legală, să ne refuze. Și atunci ne-am dus la judecător. O să vedem ce va spune judecătorul, dar vă dați seama că procesul s-a încheiat. Dar ce încercăm noi acum este să lucrăm pentru viitor, ca să nu se mai întâmple pe viitor.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: