IPJ ILFOV DOSAR PENAL IMPOTRIVA LIDERULUI NOULUI PDL ,FOSTUL APERIST MARIAN PETRACHE,PENTRU CORUPEREA ALEGATORILOR LA VOTUL DE LA 5 IUNIE 2016!

11 iun.

 

Marian Petrache

Marian Petrache, președintele PNLP Ilfov, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă, că nu este nici o problemă dacă Parchetul cercetează, dacă există o plângere împotriva sa, privind alegerile locale.

Întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate sâmbătă de o parte a presei, în care el ar discuta despre aducerea unui număr de alegători cu mașinile la secțiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie, Petrache a spus:

„Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze, nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească”, a afirmat Petrache, la conferința de presă privind semnarea protocolului cu PMP — Ilfov.

Petrache crede că este vorba despre o strategie îndreptată împotriva sa

„Dacă e un cetățean onest care a făcut această înregistrare și consideră că a fost încălcată legea, la Parchet cu ea. Am sentimentul că a fost o strategie, că peste tot am fost urmărit și s-a încercat să se vadă dacă nu cumva spun vreo chestie care poate să fie folosită împotriva mea, sunt convins de chestia asta, pentru că probabil era previzibil rezultatul. Nu vreau să mă încarc negativ, nu am de ce”, a conchis Petrache.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov a deschis un dosar penal pentru coruperea alegătorilor după ce în spaţiul public au apărut înregistrări audio în care liderul PNLP Ilfov, Marian Petrache, discută despre mobilizarea oamenilor la alegerile din 5 iunie.

„S-a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru coruperea alegătorilor”, au declarat oficiali ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov pentru Mediafax.

Liderul PNLP Ilfov Marian Petrache a susţinut, sâmbătă, că nu există nicio încălcare a legii şi că Parchetul ar trebui să cerceteze situaţia.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: