AROGANTUL,IPOCRITUL ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS-GHINION O FACUT O CRIZA DE NERVI INTRUCAT MRU”PUTOIUL OPARIT”DE LA SIE IL ARE LA MANA SI ZILELE LUI KLAUS SUNT NUMARATE CA GUVERNATOR AL LANDULUI ROMANIA!

12 iun.

Președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia șefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, printr-un SMS, precizează România TV. Este un scandal despre care presa a scris în urmă cu câteva zile și sunt informații despre amenințări și cereri de demisie. 

Mihai Răzvan Ungureanu ar fi devenit o persoană indezirabilă pentru președintele Klaus Iohannis, șeful statului apelând la un SMS pentru a-i cere demisia șefului SIE, potrivit sursei citate.

Totul ar fi pornit de la faptul că în trustul „Adevărul”, patronat de Cristian Burci ar fi apărut atacuri la adresa Administrației Prezidențiale, cel mai virulent fiind apariția imaginilor cu fostul șef al Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, care moțăia în pauza unei reuniuni oficiale. Imaginile au apărut pentru prima dată în „Click”.

Cu toate că scandalul a răbufnit în presă, nici Administrația Prezidențială, dar nici SIE nu au confirmat informațiile.

Un alt motiv de supărare pentru Klaus Iohannis ar fi acela că MRU s-ar fi lăudat că din 2019 va deveni viitorul președinte al României.

Față de aceste informații, europarlamentarul Norica Nicolai declară că acest scandal scoate în evidență cât de serioase sunt instituțiile românești. „Dacă o astfel de dispută se tranșează prin SMS, las la o parte că președintele a fost ales pe Facebook, dar chestiunea aceasta mi se pare absolut neserioasă și penibilă pentru instituții”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: