MARIANA RARINCA O NIMICESTE PE LIVIA STANCIU DUPA NUMIREA ACESTEIA DE PENALUL KLAUS JOHANNIS CA JUDECATOR CCR!

12 iun.

 

Actualul președinte al Înaltei Curți, Livia Stanciu, va deveni judecător al Curții Constituționale, după ce a fost numită de președintele Klaus Iohannis. STIRIPESURSE.RO a stat de vorbă cu Mariana Rarinca, femeia care a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi șantajat-o pe Livia Stanciu.
Mariana Rarinca susține că întreg procesul său cu Livia Stanciu a fost viciat de funcția pe care aceasta o deține și de influența președintelui ÎCCJ în sistemul judiciar. Rarica arată că inclusiv completul de judecători a fost ilegal constituit și o acuză pe Livia Stanciu inclusiv de faptul că a ordonat sustragerea întregului dosar din arhivă, dovadă fiind fișa ecris.

În ceea ce privește numirea Liviei Stanciu la CCR, Rarinca consideră că președintele Klaus Iohannis a întors un serviciu, după ce președintele ÎCCJ i-a dat undă verde pentru Cotroceni.

”Ce pot să vă spun. Eu de la bun început, dacă îmi exprim părerea pe această numire, vă dați seama că am un grad de subiectivitate. Cunoscând  foarte bine trecutul Liviei Stanciu, nu cred că dumneaei merită să fie judecător la Curtea Constituțională. Acolo este despre drepturile oamenilor, despre Constituție, ori ce să caute Livia Stanciu acolo, din moment ce dumneaei a sustras documente din dosar și a încălcat cu bună știință dreptul omului la apărare, cum să merite să fie judecător la CCR? În timpul procesului, la unul dintre termene eu am cerut un nou termen pentru angajare apărător, iar Livia Stanciu a zis că am citit Codul Penal, la ce îmi mai trebuie apărător, așa că mi-a fost refuzată cererea. Cam așa s-au derulat lucrurile în instanță.

Nu pot să spun că nu s-a întâmplat cu voia ei și cu buna ei știință tot ce s-a întâmplat în procesul meu.

Eu cred că este o numire serviciu contra serviciu între Livia Stanciu și președintele Klaus Iohannis. Ea l-a făcut președinte și l-a ajutat cu casa de la Sibiu, iar el îi întoarce serviciu. Din punctul meu de vedere, așa cum o cunosc pe Livia Stanciu, nu merită să ajungă judecător la Curtea Constituțională.

Dacă președintele nu a ținut nu a ținut cont de ieșirile ei publice, inclusiv asta ultima cu dreptul la vot, dacă nu a ținut cont de alte ieșiri publice care au provocat scandal, ce să mai zicem? Este o numire aiurea, asta e tot ce pot să vă spun. Când am aflat de această numire, prima dată m-am enervat, dar apoi mi-am dat seama că totul este serviciu contra serviciu”, a declarat Mariana Rarinca, pentru STIRIPESURSE.RO.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: