INTERLOPUL ELAN SCHWARTZENBERG,FOSTUL SOT AL MIHAELEI RADULESCU CONVERTITA LA RELIGIA EBRAICA,URMARIT INTERNATIONAL!

14 iun.

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a anunțat marți că s-a cerut urmărirea internațională în cazul omului de afaceri Elan Schwartzenberg, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Elan Schwartzenberg este cercetat pentru complicitate la dare de mită, fiind acuzat că l-a ajutat pe Avraham Morgenstern să îi dea lui Radu Mazăre suma de 175.000 de euro în scopul facilitării câștigării unei licitații pentru construirea Campusului social ”Henri Coandă”.

„Are emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, a fost pus în urmărire națională, iar o a doua etapă desfășurată de Poliția Română se referă la solicitarea către instanța de judecată pentru eliberarea unui mandat european de arestare preventivă și, în același timp, am solicitat urmărirea internațională. Instanța nu s-a pronunțat în acest caz, în funcție de decizia instanței vom acționa ca atare”, a spus Despescu.

Acesta a mai precizat că, în prezent, se desfășoară procedura de eliberare a mandatului european de arestare preventivă și a dat asigurări că Poliția Română va efectua toate activitățile procedurale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.