PENALUL PUPINCURIST AL MOSIERULUI KLAUS WERNER JOHANNIS,CRISTIAN „BICHON”,CARE HABAR NU ARE CE OBLIGATII ARE BULGARIA SI ROMANIA FATA DE NATO ISI APARA STAPANUL KLAUS SI SARE LA „GATUL”LUI TRAIAN BASESCU!

17 iun.

 

Cristian Bușoi a lansat un atac uluitor la adresa lui Traian Băsescu. 

„Transformarea discuției pe care președintele Klaus Iohannis a avut-o în Bulgaria într-o temă complicată de politică externă care cere analize vaste din partea unor politicieni, este o încercare de a crea probleme în curtea Cotroceniului, pe principiul când nu avem ce spune îl atacăm pe Klaus Iohannis” este de părere Cristian Bușoi.

Liberalul a adăugat că „în Bulgaria a fost doar o discuție între doi parteneri NATO, discuție care se purta de la începutul anului, iar Bulgaria are o responsabilitate egală cu România în față NATO”.

Băsescu, desființat

Prim-vicepreședintele PNLP continuă: „Din cauză că partidulețul lui Traian Basescu nu se vede nicăieri, Traian Băsescu caută să atragă atenția asupra sa și pentru asta face ce știe: inventează subiecte și bagă bățul prin gard. Ca președinte dezamăgit și dezinformat rând pe rând de toți șefii instituțiilor pe care el i-a numit, Traian Băsescu a rămas cu o traumă și acum vede conflicte între instituții la tot pasul. Traian Băsescu poate să se liniștească și să bea ceva rece nu doar pentru că este caniculă, ci și pentru că agitația asta nu aduce nimic, nici măcar procente după cum se vede„.

„Președintele Iohannis are pe deplin cunoștință de poziția României în NATO, iar în ceea ce privește instituțiile cu rol în colaborarea cu șeful statului pe probleme de politică externă, funcționalitatea relației între instituții nu se reglează în piața publică și în niciun caz atunci când se sesizează Traian Băsescu”, a conchis Cristian Bușoi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: