PREMIERUL „VARZA A LA BRUXELLES”,JULIEN CIOLOS S-O MOLIPSIT DE LA BALALAU JOHANNIS SI ISI PETRECE PRIMUL WEEKEND LA MARE LA UNA DIN VILELE DE PROTOCOL!,DEH DOAR ARE CONTURI GRASE IN BELGIA SI FRANTA!

18 iun.

 

Premierul Dacian Cioloş se pare că petrece primul său weekend la mare la una dintre vilele de protocol! Şeful guvernului se află de astăzi, potrivit unor surse, la Neptun, acolo unde poate merge la plaja privată să se relaxeze, departe de ochii curioşilor, informează Romania TV.

Este pentru prima dată când premierul merge la una dintre vilele de protocol, el preferând în majortatea cazurilor vacanţele la munte, în zona în care a copilărit.

Cel mai probabil, premierul este împreună cu soţia sa, Valerie. Dacian Cioloş a spus de fiecare dată când a avut ocazia că preferă să petrecă fiecare moment liber cu soţia.

Premierul Dacian Cioloş deţine, potrivit declaraţiei de avere publicate recent pe site-ul Guvernului, un teren intravilan şi o casă de vacanţă în construcţie în localitatea Mărişel, un apartament şi o casă de locuit în Bucureşti şi are în conturi şi depozite la bănci din Belgia, Franţa şi România 79.499 de euro şi 10.606 de lei.

În declaraţia de avere publicată la începutul mandatului, Cioloş avea în conturi mai puţini euro, însă, mai mulţi lei. Astfel, el avea anul trecut în conturi 60.789 de euro şi 20.447 de lei.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

În declaraţia de avere completată în mai şi publicată la începutul lunii iunie, premierul a declarat venituri de 102.280 de euro – indemnizaţie tranzitorie pe un an de la Comisia Europeană, 22.741 de lei – salariu de la Guvern şi 12.322 de euro – indemnizaţie misiune Banca Mondială.

Soţia sa a încasat anul trecut 283 de lei de la Asociaţia de dezvoltare Agricola Alba Afroda. Anul trecut, el a declarat venituri de 132.400 euro din salariul pe 10 luni de la Comisia Europeană, precum şi o indemnizaţie tranzitorie de 16.084 euro pe două luni tot de la Comisia Europeană.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

Cioloş are, conform declaraţiei de avere, la fel ca anul trecut, un teren intravilan de 10.000 mp în localitatea Mărişel, judeţul Cluj, un apartament de 144,63 mp în Bucureşti, o casă de vacanţă de 92 mp, în construcţie, în localitatea Mărişel, şi o casă de locuit de 92 mp în Capitală.

Conform declaraţiei de avere, prim-ministrul a acordat un împrumut personal de 47.820 euro lui Sorin Cioloş. În declaraţia de avere precedentă, valoarea acestui împrumut era de 48.300 de euro. Premierul nu deţine nici autoturism şi nici bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depăşească 5.000 de euro, scrie agerpres.ro.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: