S-O TREZIT KLAUS „MUTU”:”LA MULTI ANI TRICOLOR!”

26 iun.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj de Ziua Drapelului. Sărbătorim unul dintre cele mai preţioase însemne ale identităţii naţionale, arată şeful statului.

Preşedintele şi-a manifestat, de asemenea, recunoştinţa faţă de înaintaşii noştri, dar şi faţă de românii de pretutindeni care sunt mândri de valorile naţionale.

„Noi sărbătorim pe 26 iunie unul dintre cele mai preţioase însemne ale identităţii naţionale – Drapelul, care reprezintă astăzi o ţară modernă, stat naţional, suveran şi independent, partener de încredere al SUA şi membru cu drepturi depline al NATO şi al Uniunii Europene, a transmis Iohannis.
”Sărbătorim pe 26 iunie unul dintre cele mai preţioase însemne ale identităţii naţionale – Drapelul României. Această zi, încărcată de profunde semnificaţii, ne oferă prilejul să reflectăm la istoria naţiunii noastre, precum şi la contribuţia pe care fiecare dintre noi o putem avea la definirea viitorului ei. Tricolorul ne reaminteşte de momente memorabile ale devenirii statului român, care stau mărturie a iubirii de neam, a dorinţei de unitate şi libertate, a onoarei şi gloriei poporului nostru. Astăzi, Drapelul reprezintă o Românie modernă, stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, partener de încredere al SUA şi membru cu drepturi depline al Alianţei Nord-Atlantice şi al Uniunii Europene”, se mai arată în mesaj.
Preşedintele a mai spus că generaţiile viitoare trebuie educate ”în spiritul dragostei faţă de valorile româneşti”.
”Se cuvine să iubim şi să respectăm tot ceea ce reprezintă Drapelul României şi să transmitem şi generaţiilor viitoare aceste nobile sentimente, educându-le în spiritul dragostei faţă de valorile româneşti înscrise, încă din 1848, pe faldurile sale: libertate, dreptate şi frăţie.

Cu această ocazie, adresez un mesaj de recunoştinţă înaintaşilor noştri pentru sacrificiul lor în lupta pentru unitate şi independenţă, precum şi românilor de pretutindeni, care se simt mândri de apartenenţa lor şi de valorile noastre naţionale. La mulţi ani, Tricolor!”, a mai spus preşedintele.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: