GUVERNATORUL NUMIT DE BRUXELLES LA BUCURESTI,CETATEANUL GERMAN KLAUS WERNER JOHANNIS I-A INVITAT LUNI LA ORA 17,00 LA PALATUL COTROCENI PE LIDERII PARTIDELOR PE TEMA BREXIT-ULUI!

30 iun.

Președintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, începând cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Dacian Cioloș, pe guvernatorul Băncii Naționale Române, Mugur Isărescu, și pe liderii partidelor parlamentare pentru a doua rundă de consultări pe tema situației create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii, a anunțat Administrația Prezidențială într-un comunicat.
Președinția precizează că în cadrul consultărilor președintele Klaus Iohannis va propune înființarea unui grup de lucru, care să evalueze impactul deciziei Marii Britanii asupra țării noastre, să identifice măsurile care se impun în acest context, cât și oportunitățile care pot apărea pentru România în situația creată.

Totodată, menționează sursa citată, așa cum a anunțat încă de la finalul săptămânii trecute, președintele dorește să îi informeze pe participanții la întâlnire cu privire la concluziile Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles, în perioada 28-29 iunie a.c.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: