SCANDAL INTRE KLAUS JOHANNIS-LIVIU DRAGNEA -UNPR!

30 iun.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut joi la Tîrgoviște că are informații conform cărora preşedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu liderii UNPR despre fuziunea acestui partid cu PNLP.

”Un senator, care venit la noi şi a zis că nu vrea să mergă la PNLP, ne-a spus că domnul Oprea le-a spus că inclusiv cu domnul Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informaţie care dacă se dovedeşte a fi adevărată e foarte grav. Domnul Oprea, domnul Steriu şi domnul Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuţii pe această temă pentru că ar fi o implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor”, a declarat Liviu Dragnea înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN), de la Târgoviște.

În replică la declarațiile lui Dragnea, Valeriu Steriu neagă că negocierea cu PNLP ar fi fost decisă în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Iohannis. ”Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea si Vasile Blaga si Alina Gorghiu, când toţi preşedinţii partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema BREXIT”, a scris Valeriu Steriu pe Facebook.

O reacție a venit și din partea Președinției. ”Evident că președintele nu se implică în negocierile dintre partide. Este sub nivelul președintelui un astfel de demers!”, a susținut Administrația Prezidențială la solicitarea stiripesurse.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: