WIKILEAKS.NUMELE LUI KLAUS WERNER JOHANNIS,VICTOR PONTA SI MRU”PUTOIUL OPARIT” SI JULIEN CIOLOS APAR IN E-MAILURILE TRIMISE DE PARTIDUL SULTANULUI RECEP ERDOGAN!

23 iul.

 

Numele lui Klaus Iohannis, Victor Ponta şi Mihai Răzvan Ungureanu apar în e-mailurile trimise de partidul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, date publicităţii miercuri de Wikileaks.

WikiLeaks a publicat 294.548 de emailuri de pe serverul intern al partidului aflat la guvernare în Turcia. În 99 din aceste mesaje electronice este menţionată România. Victor Ponta, cunoscut pentru legăturile strânse cu actualul regim de la Ankara, apare în trei dintre mesajele electronice. Numele fostului premier este menţionat într-un raport Goldman Sachs trimis pe mail în octombrie 2015, înaintea alegerilor generale din Turcia. Acest document face o trecere în revistă a situaţiei din regiune şi insistă asupra politicii fiscale, informează B1TV.

Numele lui Ponta apare şi într-un e-mail din toamna lui 2014, în care sunt menţionate o serie de întrevederi ale preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan la ONU. Printre interlocutori se numărau fostul premier român, omologul său italian, Matteo Renzi, şi preşedintele Iranului, Hassan Rouhani. Într-un alt mail se menţionează numirea ca director al SIE a lui Răzvan Ungureanu, fost premier şi ministru de externe. În context, Victor Ponta menţiona faptul că nu a fost consultat de şeful statului, Klaus Iohannis, pe această temă, care reaminteşte de boicotul PSD de la votul din Parlament.

Site-ul Wikileaks a dat publicitaţii în noaptea de marţi spre miercuri aproape 300.000 de emailuri care au legătură cu formaţiunea preşedintelui Recep Tayyip Erdogan şi mii de fişiere ataşate, în replică la represiunea lansată de Guvernul de la Ankara după tentativa de lovitură de stat. Demersul a fost imediat sancţionat de autzorităţile din Turcia. Accesul la site-ul Wikileaks a fost blocat pe tot teritoriul ţării.

Numele lui Klaus Iohannis, Victor Ponta şi Mihai Răzvan Ungureanu apar în e-mailurile trimise de partidul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, date publicităţii miercuri de Wikileaks.

WikiLeaks a publicat 294.548 de emailuri de pe serverul intern al partidului aflat la guvernare în Turcia. În 99 din aceste mesaje electronice este menţionată România.

Victor Ponta, cunoscut pentru legăturile strânse cu actualul regim de la Ankara, apare în trei dintre mesajele electronice. Numele fostului premier este menţionat într-un raport Goldman Sachs trimis pe mail în octombrie 2015, înaintea alegerilor generale din Turcia. Acest document face o trecere în revistă a situaţiei din regiune şi insistă asupra politicii fiscale, informează B1TV.

Numele lui Ponta apare şi într-un e-mail din toamna lui 2014, în care sunt menţionate o serie de întrevederi ale preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan la ONU. Printre interlocutori se numărau fostul premier român, omologul său italian, Matteo Renzi, şi preşedintele Iranului, Hassan Rouhani.

Într-un alt mail se menţionează numirea ca director al SIE a lui Răzvan Ungureanu, fost premier şi ministru de externe. În context, Victor Ponta menţiona faptul că nu a fost consultat de şeful statului, Klaus Iohannis, pe această temă, care reaminteşte de boicotul PSD de la votul din Parlament.

Site-ul Wikileaks a dat publicitaţii în noaptea de marţi spre miercuri aproape 300.000 de emailuri care au legătură cu formaţiunea preşedintelui Recep Tayyip Erdogan şi mii de fişiere ataşate, în replică la represiunea lansată de Guvernul de la Ankara după tentativa de lovitură de stat.

Demersul a fost imediat sancţionat de autzorităţile din Turcia. Accesul la site-ul Wikileaks a fost blocat pe tot teritoriul ţării.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: