LIDERUL PARTIDUL ROMANIA UNITA,DEPUTATUL BOGDAN DIACONU ATAC DUR LA LIDERUL PSD LIVIU DRAGNEA „GHIOCEL”:”DRAGNEA SA SPUNA SCOPUL VIZITELOR SALE IN RUSIA!”

1 sept.

Image result for BOGDAN DIACONU,LIVIU DRAGNEA POZE

 

Liderul Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, lansează un atac dur la adresa liderului social-democraților, Liviu Dragnea, după ce acesta a firmat joi că PSD nu are în vedere o colaborare cu PRU, subliniind că nu se doreşte o relaţie „cu un partid naţionalist sau poate chiar extremist”.

„Am aflat despre acuzaţiile pe care domnul Liviu Dragnea i le-a adus Partidului România Unită, privind imaginare legături ale acestuia cu Rusia şi despre protocolul pe care l-ar avea PRU cu un partid din Polonia. Îi răspund punctual domnului Dragnea în felul următor: 1. În legătură cu imaginara relaţie cu Rusia, îl anunţ că în cei 37 de ani ai mei de viaţă nu am ajuns niciodată la Est mai departe de Chişinău, lucru uşor de verificat de către structurile necivile prietene ale domnului Dragnea; 2. În ceea ce priveşte colaborarea cu partidul din Polonia, îl informez că în momentul în care am aflat despre arestarea liderului acelui partid, BPN al PRU, în luna mai 2016, a votat în unanimitate, la propunerea mea, anularea acelui protocol”, a afirmat Bogdan Diaconu.

„Aş dori ca domnul Dragnea să aprecieze promptitudinea cu care am lămurit aceste probleme, dar, cu această ocazie, îl rog să răspundă cu aceeaşi promptitudine şi sinceritate la întrebarea: de câte ori a fost domnia sa în Rusia din 2010 până în prezent şi care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?”, întreabă Diaconu, potrivit Agerpres.ro

 

Totodată, acesta a mai adăugat și că „România se află în faţa unor mari provocări, unele care se văd, altele care nu se văd. Nu cred că răspunsul la aceste provocări este un partid naţionalist sau poate chiar extremist. În aceste condiţii, noi mulţumim foarte mult pentru grijă, dacă PRU se constituie sau se expandează pentru a ajuta PSD, mulţumim, nu. Nu vrem să avem niciun fel de relaţie cu un partid naţionalist. PSD rămâne un partid social-democrat modern, proeuropean, care susţine fără ezitare parteneriatele pe care le avem strategice şi nu numai, cu toţi aliaţii noştri, în condiţiile în care PRU are nişte protocoale cu nişte partide cu foarte mari probleme şi asupra cărora există bănuieli serioase de finanţare din Est şi cu doctrine care nu au nicio legătură cu valorile şi principiile noastre”, a declarat Liviu Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: