MANAGERUL SPITALULUI FLOREASCA ,SORIN PAUN SI-O DAT DEMISIA!

1 sept.

Bogdan Oprița, coordonatul SMURD București, a apreciat joi dimineață că demisia anunțată a managerului Spitalului Floreasca nu va rezolva problema de la această unitate sanitară, dacă procedurile stabilite de acesta, care au dus la apariția situației, nu vor fi schimbate.

“Din punct de vedere tehnic, este o demisie anunțată. Nu cunoaștem momentul intrării ei în funcțiune, pentru că poate urma un număr de zile de preaviz care s-ar putea să mențină problemele care au dus la gestul colegilor mei. Eu, personal, îi voi ruga pe colegii mei să se mai gândească și să revină asupra deciziei, pentru că acest departament are nevoie de oameni cu experiență ca ei.”, a spus Oprița pentru Antena 3.

“Au fost niște probleme. Credeți că lucrurile se pot schimba în câteva zile? Faptul că domnul doctor Păun a decis să își dea demisia, nu va rezolva problema. Trebuie reparate disfuncționalitățile departamentului, spitalului, nu este doar vorba de o plecare. Este o discuție tehnică, oarecum contabilă, dar ideea de bază este că procedurile care au dus la această situație s-ar putea să ducă din nou la o situație asemănătoare peste trei săptămâni”, a mai afirmat coordonatul SMURD București

“Eu cer să avem un dialog cu conducătorii acestei unități și cerem să fim tratați cu demnitate, ca orice ființă umană”, a conchis Oprița.

Șaptesprezece medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, care lucrează la Unitatea Primiri Urgenţe SMURD, şi-au dat demisia miercuri acuzând că sunt trataţi într-un mod nedemn şi abuziv de către managerul Sorin Păun. Medicii sunt nemulțumiți și de aprovizionarea discontinuă cu cele necesare activității. Demisiile au fost depuse după ce au apărut în spaţiul public înregistrări audio în care Sorin Păun i-ar fi înjurat pe medici. „Nu mai sta ca proasta. Fă și tu dracu ceva. M….mă-tii să-ți f…! Lasă-mă dracu în pace. Mare lucru ce ai de făcut. Ridică, mă, de aici. Ei, du-te în pi… mă-tii”, ar fi spus Păun în înregistrare.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că managerul Spitalului Floreasca, Sorin Păun, și-a înaintat miercuri seara demisia.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: