MILIARDARUL LIVIU GONCEA ATAC DUR LA ADRESA FRANTUZOAICEI PENALE CLOTILDE ARMAND -BECHTEL:”ESTI O MAIMUTA,UN CIMPANZEU!”

1 sept.

Milionarul KIA către CLOTILDE ARMAND:

Fostul Preşedinte al UNPR sector 1, Gheorghiţă Liviu Goncea, a făcut ieri un scandal monstru în şedinţa Consiliului local al sectorului 1, urlând şi jignind-o incalificabil pe reprezentanta USB, Clotilde Armand.

Problemele de la Consiliul Local Sector 1 iau proporții ciudate. Totul a plecat de la anumite investiții care ar trebui făcute în școlile din sectorul 1. La obiecțiile reprezentantului USR, miliardarul Liviu Goncea, consilier local, a sărit urlând şi jignind-o incalificabil pe reprezentanta USB, Clotilde Armand.

Şedinţa programată pentru ora 14 a avut în sală 24 de consilieri locali, 6 de la PSD, 4 de la PNL, 8 de la USB, 4 de la PMP şi 2 de la ALDE. La un moment dat s-a supus dezbaterii ca ulterior să se voteze realocarea a 10 milioane de euro de la Investiţii la reparaţii şcoli din cadrul sectorului, evident. Clotilde Armand a spus că sub nici o formă cei de la USB nu vor vota, şcolile fiind în regulă. „Sunt în stare să distrug toată mafia politică, ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat până acum în ţara asta” a fost una dintre remarcile sale, care l-a declanşat pe milionarul Goncea, care a explodat, ridicându-se în picioare: „Pe cine distrugi tu, (…) nu sunteţi în stare de nimic, (…) nu aveţi nimic în spate, (…) voi nu existaţi, (…) cimpanzeule, maimuţo”. Goncea a urlat atât de tare încât toată lumea a împietrit.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: