VARIANTA VECHE A APLICATIEI YAHOO MESSENGER,VICTIMA FACEBOOK SI WHATSAPP,NUMAI ESTE FUNCTIONALA DE LA 1 SEPTEMBRIE 2016!

2 sept.

Varianta veche a aplicației Yahoo Messenger, foarte în vogă până la explozia Facebook și a WhatsApp, nu mai este funcțională de la 1 septembrie. Aceasta a fost lansată în martie 1998.

La începutul lui 2000, Yahoo Messenger a devenit extrem de popular și se lupta pentru primul loc în ceea ce privește serviciul de mesagerie pe Internet cu Microsoft Windows Live Messenger și Skype. Mai mult, în comunicarea uzuală și-au făcut loc expresiile: “ți-am trimis un mess” sau “ți-am scris pe messenger”.

Oficialii de la Yahoo susțin că aplicația n-a murit, ci doar s-a reinventat. Noua versiune de Yahoo Messenger permite doar trimiterea mesajelor și a pozelor, dar nu și a documentelor, așa cum era la vechea aplicație.

“Noul program are o interfață complet diferită față de orice altă creație Yahoo pe care ați experimentat-o vreodată. Câteva funcții în special merită toată atenția. Lista include posibilitatea ștergeii mesajelor gata trimise, o funcție ideală pentru momentele în care ați scris un text la nervi sau ați făcut o greșeală de ortografie. Puteți căuta rapid și trimite reacții sub formă de GIF-uri folosind Slack.

Mai este inclusă posibilitatea de a da like la postări și de a trimite rapid seturi stufoase de fotografii doar prin tragerea lor din Finder sau File Explorer în fereastra de chat”, scrie PlayTech.

În ultimii ani, au dispărut sau sunt agonie branduri care au făcut istorie în spațiul virtual precum AOL, Alta Vista, Netscape, MySpace, Napster.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: