DUPA 4 ANI DE CASNICIE ,ELENA BASESCU A DIVORTAT DE BOGDAN IONESCU!

4 sept.

După 4 ani de căsnicie, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, s-a despărțit de Bogdan Ionescu.

Divorţul s-a petrecut în faţa notarului, potrivit stiripesurse.ro.

Toată povestea s-a desfăşurat în mare secret deoarece cei doi asta şi-au dorit, lucru oarecum normal pentru nişte persoane publice. Actele fiind semnate înseamnă că s-au înţeles şi cu privire la avere, element care nici nu au cum să-l joace altfel. Ar fi imposibil şi deosebit de greşit să înceapă să-şi facă socotelile publice! Bogdan locuieşte astăzi aşadar singur în apartamentul în care au locuit toţi aceşti ani împreună. Elena s-a mutat în cartierul Stejarii, în vecinătatea celeilalte Elena (Udrea), împreună cu cei doi copii ai lor, extrem de reuşiţi: Sofia Anais (care pe 1 septembrie a făcut 3 anişori) şi Traian, care are aproape doi ani.

Deşi a vrut să divorțeze cât mai discret, informațiile au ajuns în presă. Bogdan Ionescu locuieşte singur, în apartamentul în care au locuit toţi aceşti ani împreună, iar Elena s-a mutat în cartierul Stejarii, aproape de Elena Udrea, împreună cu cei doi copii ai lor, Sofia Anais şi Traian.

După ce informaţia a apărut în presă, Elena Băsescu a postat un mesaj pe Facebook în care a precizat că decisia a fost luată de comun acord.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.
Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect. Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu ”, a fost mesajul Elenei Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: