PROFESORASUL DE FIZICA KLAUS WERNER JOHANNIS VA PARTICIPA,LUNI,LA GENEVA,LA CEREMONIA PRILEJUITA DE ADERAREA SUBCOLONIEI ROMANIA LA CERN!

4 sept.

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Geneva, la ceremonia de ridicare a drapelului național cu ocazia aderării României la Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară – CERN.

Președintele va fi însoțit de o delegație de cercetători români care colaborează cu CERN, precum și de doi olimpici naționali la Fizică, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.

După ceremonia ridicării drapelului României, președintele Klaus Iohannis va avea discuții cu conducerea Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară și va vizita principalele facilități ale CERN.

De asemenea, președintele României va avea o întâlnire cu cercetători români care lucrează la CERN sau colaborează la proiectele Organizației.

La data de 17 iulie 2016, România a devenit cel de-al 22-lea stat membru cu drepturi depline al CERN, cel mai mare centru de cercetare la nivel mondial în domeniul fizicii particulelor elementare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: