REACTIE DURA A LUI IOAN ANDONE ANTRENORUL LUI DINAMO BUCURESTI LA DECLARATIILE IRESPONSABILE ALE AMBASADORULUI USA LA CHISINAU,JAMMES PETTIT:”BASARABIA E ROMANIA!”

4 sept.

Image result for IOAN ANDONE POZE

Moldova este parte a României frumoase. De această părere este antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, care a reacționat la declarațiile ambasadorului SUA la Chișinău, James Pettit, precizând și că „Basarabia e România”.

Antrenorul se arată iritat de opinia ambasadorului SUA la Chișinău şi răspunde printr-o sintagmă devenită deja celebră: „Basarabia e România”.

„Nu… Moldova e România. Nu poţi să-ţi dai seama ce interes a avut. A avut interese politice, probabil. Asta n-are voie ambasadorul unei ţări că…Moldova e România. Am avut secund, acum, în Kazahstan, pe Seghei Kirilov, l-am avut şi jucător la Sportul. El e român-român. El vorbeşte de părinţii lui, de cum vorbesc limba română. Îl mai corectam noi, că el la şcoală a făcut rusă. Sunt români. Am prieteni în Republica Moldova. Asta nu ne face bine. Şi pentru că ambasadorul altei ţări – şi cărei ţări, Statele Unite, se implică în politica României. Că, până la urmă, tot ne vom uni. Că vor unii sau nu vor. Asta e părerea mea. Noi o să trăim şi o să vedem. Dar sigur ne vom uni cu Moldova”, a spus Andone pentru ProSport.

Întrebat dacă Unirea se va realiza în anii aceștia, antrenorul a răspuns că așa crede și că așa speră. „Şi îmi doresc asta. Pentru că e o parte din România frumoasă. O parte din România Mare frumoasă”, a conchis Ioan Andone.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: