JULIEN SI BMW!

6 sept.

Image result for DACIAN CIOLOS ,BMW POZE

 

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni seara, in cadrul vizitei pe care o face in Germania, ca a discutat cu reprezentanti ai BMW despre perspectiva ca acestia sa fie mai prezenti in Romania in anii viitor, precizand ca exista un interes din partea companiei auto pentru potentialul pe care il are tara noastra.

Un subiect important care a fost abordat de premierul Dacian Ciolos in intalnirile pe care le-a avut, luni in Bavaria, a fost legat de posibilitatea unei prezente mai active a companiei auto BMW in Romania.

„Am discutat si despre perspectiva ca BMW in anii urmatori sa fie mai prezenta in Romania. Am prezentat oportunitatile legate de sectorul de cercetare-dezvoltare si de domeniul IT, unde Romania ofera deja anumite facilitati. BMW lucreaza mult cu cercetare-dezvoltare si cu domeniul IT in dezvoltarea modelelor care polueaza mai putin, a modelelor electrice. Am convenit ca in urmatoarele saptamani sa organizam in Romania vizita unui grup de specialisti in IT de la sediul companiei BMW pentru a intalni diferite companii romanesti in acest domeniu, sa vedem oportunitatile in viitor”, a sustinut prim-ministrul, , potrivit ziare.com

El a mai spus ca exista un interes din partea companiei auto de a „se uita mult mai atent la potentialul pe care il are Romania”.

„Am discutat mai ales de modelele de autoturisme electrice si in contextul in care in Romania in domeniul IT, in domeniul cercetarii dezvoltarii lucrurile evolueaza bine, ar putea sa existe anumite apropieri. Dar nu as vrea sa anticipez discutiile„, a precizat seful Executivului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: