LISTA RUSINII.LISTA COZILOR DE TOPOR DIN POLITICA ROMANEASCA CARE NU AU REACTIONAT IMPOTRIVA DECLARATIILOR ANTI-ROMANESTI SI REVIZIONISTE ALE LUI JAMES PETTIT AMBASADORUL USA LA CHISINAU!

6 sept.

LISTA RUȘINII. LISTA COZILOR DE TOPOR DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ care NU AU REACȚIONAT împotriva declarațiilor anti-românești și revizioniste ale Ambasadorului SUA la Chișinău cel care a reluat tezele rusești ale „moldovenismului”

 

1. Klaus Iohannis – președintele României – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis și „Muțenia Pământului”

2. Dacian Cioloș – primul ministru al României – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis și „Cioloșenia Pământului” – membru al organizației „Friends of Europe” organizație condusă de un membru marcant al Grupului Bilderberg, Etienne Davignon și sponsorizată de George Soros, care e și în Consiliul de Supraveghere

DACIAN CIOLOS, primul-ministru pregatit de Iohannis, este membru in „Friends of Europe” un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele „Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg


3. Liviu Dragnea – președintele PSD, cel mai mare partid din parlament – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis și „omul lui Moshe Kantor”

4. Victor Ponta – fost prim-ministru al României și fost președinte al PSD – Nu a deschis gura pe acest subiect deşi e foarte vorbăreț pe Facebook – zis și „Plagiatorul”


5. Alina Gorghiu – co-președintele PNL, al doilea partid din parlament – Nu a deschis gura pe acest subiect – zisă și „fosta prietenă a lui Mihai Voicu și fosta prietenă a lui Bogdan Olteanu”

6. Vasile Blaga – co-președintele PNL, al doilea partid din parlament – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis și „Buldogul”


7. Teodor Atanasiu – senator, șeful grupului parlamentar PNL din Senat – a declarat că PNL se pronunță oficial împotriva condamnării declarațiilor Ambasadorului American printr-un proiect al senatului – zis și „Omul din Umbră”

8. Marian Munteanu – șeful „de facto” al partidului Alianța Noastră – a tăcut penibil timp de 3 zile după care sunat la disperare de Active News a făcut o declarație slugarnică scuzându-l pe ambasadorul american de la Chișinău printr-o minciună „nu a fost bine informat” și dând vina pentru declarațiile anti-românești ale Ambasadorului… pe autoritățile române „care nu l-au informat pe ambasador, de-a lungul anilor” – zis și „Singurul CAL TROIAN AUTENTIC” (nu că n-ar mai fi și alți CAI TROIENI, dar ei au fost deconspirați demult (vedeți mai jos))


9. Nicușor Dan – președintele partidului „Uniți Salvăm” – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis și „Omul lui SOROS”

10. Clotilde Armand – vice-președinte al partidului „Uniți Salvăm” – Nu a deschis gura pe acest subiect – zisă și „Franțuzoaica”


11. Bogdan Diaconu – președintele partidului „România Unită” – a scris pe pagina sa de Facebook „Basarabia e România!” dar nu a condamnat în mod DIRECT în NICI UN FEL declarațiile Ambasadorului SUA la Chișinău – zis și „CALUL TROIAN DECONSPIRAT”


12. Camera Deputaților – care până la această oră nu a dat O DECLARAȚIE OFICIALĂ prin care să condamne declarațiile anti-românești ale Ambasadorului American La Chișinău

13. Senatul României – care până la această oră nu a dat O DECLARAȚIE OFICIALĂ prin care să condamne declarațiile anti-românești ale Ambasadorului American La Chișinău – deși există un Proiect de Declarație redactat de Conducerea Senatului la inițiativa lui Călin Popescu Tăriceanu

14. Guvernul României – care până la această oră nu a dat O DECLARAȚIE OFICIALĂ prin care să condamne declarațiile anti-românești ale Ambasadorului American La Chișinău


CINSTE LOR

SPRE CINSTEA LOR AU LUAT ATITUDINE CONDAMNÂND declarațiile anti-românești ale Ambasadorului American de la Chișinău (indiferent ce au făcut cu alte ocazii trebuie lăudați pentru această atitudine)

1. Călin Popescu Tăriceanu – președinte al senatului, președintele partidului ALDE – care a inițiat un Proiect de Declarație al Senatului care să condamne declarațiile anti-românești și revizioniste ale Ambasadorului SUA la Chișinău.

2. Traian Băsescu – fost președinte al României, președintele partidului Mișcarea Populară – care într-o postare publică pe Facebook a condamnat declarațiile Ambasadorului American la Chișinău

3. Partidul România Mare – care a condamnat public declarațiile Ambasadorului American la Chișinău, printr-un comunicat oficial al Partidului


Notă: Vom face o listă asemănătoare și pentru Republica Moldova

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: